Όσα θα δούμε στο ΜΕ ΑΓΑΠΗ...

12:31 21/2/2016 - Πηγή: TVNea

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Πρόγραμμα Δωρεάν Ξεναγήσεων που υλοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών. Πρόκειται για μία περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της Αθήνας που απευθύνεται όχι μόνο σε τουρίστες, αλλά σε όλους μας.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου,η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ είναι αφιερωμένη στην Ιππόλυση.
Ένα κέντρο εναλλακτικής θεραπείας με άλογα, το οποίο διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και κινδυνεύει να κλείσει. Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει μία καμπάνια ,μέσα από την οποία ζητάει τη βοήθεια όλων μας για να μπορέσει να παραμείνει ανοιχτό.

Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, η Μαρί Κυριακού μάς ενημερώνει για το e-Δημοτικό Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά», που προσφέρει εδώ και δύο χρόνια σε όλους τους μαθητές της ελληνικής επικράτειας, και όχι μόνο, ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερα από 10.000 video-μαθήματα.

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου η Μαρί Κυριακού μάς πληροφορεί για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη», της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη ανακουφιστική φροντίδα σε χρόνιους πάσχοντες, καρκινοπαθείς και μη.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου η εκπομπή είναι αφιερωμένη στη νέα, πρωτότυπη έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο, «Μέσα στα Εργαστήρια των Αρχαίων - Μαζί Δημιουργούμε», που πραγματοποιείται μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου. Συνδυάζοντας πρωτότυπα εκθέματα με ζωντανά εργαστήρια κατασκευής αρχαίων, επιχειρεί να προσεγγίσει τον κόσμο των επώνυμων και ανώνυμων τεχνιτών που είχαν το θεϊκό χάρισμα της έμπνευσης και της δημιουργίας.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ,με τη Μαρί Κυριακού.Καθημερινά στη 12.50 μέσα από τον ΑΝΤ1!http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα