Στις 26 Απριλίου ξεκινά το «The Voice» στην Αμερική

18:46 31/3/2011 - Πηγή: TVNea
Θα το δούμε και στην Ελλάδα?
Ξεκινά στα τέλη Απριλίου το «The Voice» στην Αμερική. Η εκπομπή αναζήτησης ταλέντων μουσικής χρησιμοποιεί μία εντελώς διαφορετική αντίληψη του όρου «κριτική επιτροπή» και έχει δεχθεί πληθώρα θετικών σχολίων από διάφορες τηλεοπτικές στήλες στην Ευρώπη. Πρεμιέρα γιορτάζει το πρόγραμμα στις 26 Απριλίου με τους μέντορες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι. 
Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται η τυφλή ακρόαση σε Talentshow. Αυτή η μέθοδος ουσιαστικά σημαίνει
πως οι μέντορες δεν βλέπουν τον συμμετέχοντα, αλλά τον ακούν και κρίνουν καθαρά βάση της φωνής. Τα γνωστά τύπου «πρέπει να αδυνατίσεις -κόβεσαι» (αλά Καπετανίδη), αλλά και οι εσωτερικές κόντρες τύπου Μουρατίδη-Θεοφάνους εκλείπουν.  Ο υποψήφιος ανεβαίνει στην σκηνή και οι μέντορες κάθονται με την πλάτη στην σκηνή σε ειδικά διαμορφωμένες πολυθρόνες. Σε περίπτωση που η φωνή τους αρέσει μπορούν να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσουν τις πολυθρόνες με αποτέλεσμα να δουν … όλο το πακέτο.  Το πάτημα του κουμπιού είναι δέσμευση και ο μέντορας πρέπει να αναλάβει το χτίσιμο … του νέου αστεριού της ποπ.
Στην κριτική επιτροπή θα δούμε ...

την γνωστή σε διεθνές επίπεδο τραγουδίστρια Christina Aguilerra, τον ράπερ και μουσικό παραγωγό Cee Lo Green, τον frontman των πασίγνωστων Maroon 5 Adam Levine και τον τραγουδιστή και στιχουργός Blake Shelton. Η εκπομπή θα επικεντρωθεί στην φωνή των εκάστοτε συμμετεχόντων, ενώ ο νικητής κερδίζει έπαθλο αξίας 100 χιλιάδων δολαρίων καθώς και την κυκλοφορία ενός Άλμπουμ σε παγκόσμιο επίπεδο.  
Και μπορεί το «American Idol» να είναι στην τελική του ευθεία, οι παραγωγοί κοιτούν προσεκτικά στο NBC δεδομένου ότι η εκπομπή εξασφάλισε με το καλησπέρα… μεγάλους πολυεθνικούς χορηγούς.
Δημιουργός του εγχειρήματος «The Voice» (Η Φωνή) είναι ο πατέρας του «Big Brother» ο John De Mol που εντός δέκα μηνών έχει πωλήσει την ιδέα του σε πάνω από επτά χώρες και έπεται συνέχεια με την Ελλάδα –προς το παρόν- απλά να παρακολουθεί. Ωστόσο κρίνεται βέβαιο πως η εκπομπή έχει όλα τα εφόδια να πετύχει και στην Ελλάδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διάβασε και για το πρωτότυπο εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα