Δ.Τ.: Η Ναταλία και το «Chartshow» ροκάρουν την Κυριακή

17:10 31/3/2011 - Πηγή: TVNea
Μένει να δούμε αν το ροκ καταφέρει να προσελκύσει τηλεθεατές, απέναντι στην πρώτη πλαγιομετωπική σύγκρουση της μουσικής εκπομπής με τον οδοστρωτήρα «Dancing with the Stars».
Δελτίο τύπου Το «Chart*Show – Your Countdown», η πιο δυνατή μουσική εκπομπή έρχεται και πάλι στη συντροφιά μας για μια ξεχωριστή αντίστροφη μέτρηση γεμάτη ρυθμό, ανατροπές, εκπλήξεις και πολλή αγωνία! Ποιο τραγούδι θα αγγίξει το νούμερο ένα; Ποιος καλλιτέχνης θα κατακτήσει την κορυφή; Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού,
με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, ο Πέτρος Δραγουμάνος και ο Κώστας Ζήκος.
Την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 21:00, θα μάθουμε ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ροκ τραγούδι όλων των εποχών στην Ελλάδα. Το «Chart*Show – Your Countdown» έρχεται με άγριες διαθέσεις και it will rock you!
Πόσοι Έλληνες ροκάρουν και βρίσκονται στο Top 30;Ποιο τραγούδι του 1964 βρίσκεται στη λίστα;Με ποιο τραγούδι θα βρεθούν στο Top 30 οι Pink Floyd;Σε ποια θέση είναι ο Bruce Springsteen και σε ποια ο David Bowie;Οι Dire Straits θα είναι πιο ψηλά από τους Scorpions;
Καλεσμένοι και φωτό... διαβάστε την συνέχεια
Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού θα υποδεχτεί στο studio της εκπομπής την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Γιάννη Αϊβάζη, τον Μάριο Αθανασίου και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.
Μουσικοί προσκεκλημένοι θα είναι οι 48 Ώρες, Γιώργος Ντούρος, Κωνσταντίνος Καζάκος, The Brainwash Squad, Κέλλυ Καλτσή.
Την Κυριακή 3 Απριλίου ελάτε να… ροκάρουμε!Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο και να παρακολουθήσουμε στην εκπομπή «Chart* Show – Your Countdown», στις 21:00, την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο ροκ τραγούδι όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα