Στα ύψη η τιμή του διαμερίσματος του «50 Shades of Grey»

18:46 18/8/2014 - Πηγή: TVNea
Ο μύθος του βαθύπλουτου Κρίστιαν Γκρέι ανέβασε τις τιμές έως και 75% για τα πολυτελή διαμερίσματα του ουρανοξύστη «Escala», όπου εκτυλίσσεται η ιστορίαΕκτός από τη συγγραφέα της τριλογίας «50 Shades of Grey», E.L. James, που έγινε πολύ πλούσια από την επιτυχία των βιβλίων, τους παραγωγούς της ταινίας που αναμένεται να πλουτίσουν μόλις βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Φεβρουάριο, υπάρχει ακόμα κάποιος που επωφελήθηκε στο έπακρο από την παγκόσμια ανταπόκριση στην ιστορία αυτή. Πρόκειται για τον Erik Mehr, τον μεσίτη που διαχειρίζεται τα διαμερίσματα
στον ουρανοξύστη «Escala» όπου υποτίθεται πως εξελίσσεται η ιστορία.
Ο ουρανοξύστης όπου ζει ο δισεκατομμυριούχος ήρωας του μυθιστορήματος Christian Grey είναι πραγματικός και βρίσκεται στο Σιάτλ. Ο Erik Mehr δήλωσε στο cnnmoney.com ότι το τηλέφωνό του δεν σταματά να χτυπά από υποψήφιους «αγοραστές», οι οποίοι τελικά αποδεικνύονται κορίτσια και νέες γυναίκες που απλώς θέλουν να δουν από κοντά το «βασίλειο του Grey» και να φωτογραφηθούν εκεί. Εκτός όμως από τα «χαζά τηλεφωνήματα» όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος, η αλήθεια είναι ότι το «Escala» έχει... ξεπουλήσει, καθώς μένουν αδιάθετα μόλις έξι διαμερίσματα, των οποίων η τιμή κινείται γύρω στο ένα εκατ. δολάρια για το καθένα.
Ο ουρανοξύστης Escala στο Σιάτλ:

Αν και όπως εκτιμά οι περισσότεροι πελάτες του είναι επιχειρηματίες και πιθανότατα δεν έχουν ούτε ακουμπήσει το βιβλίο, δεν μπορεί να παραβλέψει ότι από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 62%, ενώ σήμερα η αύξηση στις τιμές αγγίζει το 75%.
Το δίδυμο των πρωταγωνιστών της ταινίας:

protothema http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα