Σοκ:O Πιρς Μόργκαν εμπλέκεται στο σκάνδαλο Μέρντοχ?

18:51 23/7/2011 - Πηγή: TVNea
Ποιος είπε ότι τα... δάκρυα "χρησιμοποιούνται" μόνο από εγχώριες διασημότητες, όταν οι καταστάσεις ζορίζουν;
Στη φανταχτερή Νέα Υόρκη, ένας... τηλεδιάσημος του βεληνεκούς του Πιρς Μόργκαν δεν δίστασε να τα μπήξει (κροκοδείλια ή μή, αδιάφορο!), αφού τις τελευταίες μέρες το ονοματάκι του εμπλέκεται στον σκάνδαλο υποκλοπών των επιχειρήσεων Μέρντοχ και από την εποχή που ο Μόργκαν εργαζόταν στα Μέσα του Ομίλου.
Ο δημοφιλής Μόργκαν, χθες αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το πρώην αφεντικό του τόσο
μέσω του CNN όσο και στο Twitter, όμως η ζημιά είχε γίνει. Συντάκτης της "Daily Mirror" εδώ και μέρες τον κατηγορεί ανοιχτά ότι μια χαρά γνώριζε τα περί τηλεφωνικών υποκλοπών όσο καιρό έργαζόταν σε εφημερίδες του Μέρντοχ είτε ως συντάκτης είτε ως αρχισυντάκτης.
Άγρια, στρίμωξε τον Μόργκαν και η Λουίζ Μένς ρωτώντας τον στην εκπομπή της για τις
συμβουλές περί υποκλοπών που έδινε σε κάποιο από τα κεφάλαια του βιβλίου του "The Insider". Εκεί ο παρουσιαστής επιχείρησε να τουμπάρει τη συζήτηση στον "αέρα", λέγοντας της ότι δεν το διάβασε καλά το πόνημα του.
"Ας της δώσει κάποιος ένα αντίγραφο", φώναξε live o Μόργκαν και εξήγησε ότι στο συγκεκριμένο κεφάλαιο έδινε συμβουλές για το πως μπορεί να αποφύγει κάποιος να πέσει θύμα υποκλοπής.
Αυτά, τη στιγμή που τόσο στη Μεγάλη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ άπαντες οι εργαζόμενοι στα media γνωρίζουν ότι ο Μόργκαν που έχει κάνει όνομα σε talent shows και άλλες τέτοιες τηλεοπτικές υπερπαραγωγές,είναι ένα ακόμη πρόσωπο στη αρχή ενός τεράστιου σκανδάλου πως θα τελειώσει και με πόσες... παράπλευρες απώλειες.(Golema)
Keywords
Τυχαία Θέματα