Ο 'Απελπισμένος' Μουτσινάς αποκαλύπτεται...

17:46 23/7/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Αθηνά Οικονομάκου σε πείσμα των καυτών θερμοκρασιών αποφάσισαν φέτος το καλοκαίρι να μείνουν Αθήνα και να συναντιούνται κάθε μέρα στο Θέατρο Αθηνά με τους "Απελπισμένους Έλληνες".

Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό ΟΚ! ο
Νίκος Μουτσινάς και η Αθηνά Οικονομάκου μίλησαν για όλους και για όλα. Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στα σχόλια όταν μετά το άδοξο τέλος του "Πρωινού Καφέ" πολλοί τον είχαν ξεγράψει. "Αν δεν αρέσεις σε κάποιους δημοσιογράφους δεν σημαίνει ότι τελείωσε η καριέρα σου" ενώ είπε για τα περσινά χαμηλά νούμερα του "Δέστε τους" και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Τσαλίκη: "Ποτέ δεν φταίει ένας για τα χαμηλά νούμερα μιας εκπομπής. Πιστεύω ότι έφταιγαν κατά κύριο λόγο η σύσταση και η θεματολογία της εκπομπής, γιατί είμαστε ανόμοια υλικά".

Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι την περίοδο που συμμετείχε στην εκπομπή "Όμορφος Κόσμος το πρωί" πέρασε περίοδο κατάθλιψης και
κατέφυγε σε ψυχολόγο για να τον βοηθήσει.

Η Αθηνά Οικονομάκου, η Ξένια στη "Ζωή της Άλλης" για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την απόφαση του Παναγιώτη Μπουγιούρη να αποκαλύψει τη σχέση τους. "Θεωρώ ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει ο Παναγιώτης και ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είπε αυτά που είπε. Από εκεί και πέρα,δεν θα ήθελα να του ζητήσω τον λόγο. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και μπορεί να πει ό,τι θέλει για τη ζωή του".

Τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψαν ότι "φοβήθηκαν να κατέβουν στο Σύνταγμα".
Keywords
Τυχαία Θέματα