ΣΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης:13χρονος κακοποιείται κατ' εξακολούθηση στο σχολείο-Σε εξέλιξη οι έρευνες

12:30 10/3/2016 - Πηγή: TVNea
Μία περίεργη υπόθεση bullying ερευνούν από προχθές οι αστυνομικές αρχές του τόπου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 13χρονος μαθητής κακοποιείται κατ’ εξακολούθηση από συμμαθητές του σε σχολείο των Αρχανών Ηρακλείου.

Η μητέρα τού 13χρονου παιδιού –που προχώρησε και στην καταγγελία–μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» λέγοντας πως «ένας συμμαθητής του κακοποίησε χθες σεξουαλικά τον γιο μου χρησιμοποιώντας ένα ξύλο»! Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της πέφτει θύμα bullying. «Σχεδόν σε καθημερινή βάση ο γιος μου αντιμετωπίζει προβλήματα. Τον δέρνουν, τον βρίζουν,
του πετάνε τα πράγματά του και του μιλούν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον ίδιο και την οικογένειά του», ανέφερε η μητέρα τού μικρού δηλώνοντας παράλληλα ότι «ο γιος μου αντιμετωπίζει κάποιες μαθησιακές δυσκολίες, όμως δεν ενοχλεί και δεν έχει βλάψει ποτέ κανέναν».

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τη συγκεκριμένη υπόθεση ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί ήδη τόσο η διεύθυνση του εν λόγω σχολείου όσο και ο δήμαρχος της περιοχής.

cretapost.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα