Σαρωτικά τα νούμερα του 4ου επεισόδιου των blind aud“itions του “THE VOICE”

18:16 9/3/2015 - Πηγή: TVNea
Το τέταρτο επεισόδιο των blind aud“itions του “THE VOICE” ήταν και αυτή την Κυριακή με διαφορά η πρώτη επιλογή για το τηλεοπτικό κοινό που έμεινε συντονισμένο στο talent show και στον ΑΝΤ1, χαρίζοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά, με το σύνολο του κοινού να φτάνει το 42,9% και στους νέους 15-44 το 47,8%!

Στο σύνολό του κοινού 1.983.171 τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο το show, ενώ 3.948.000 τηλεθεατές ήταν ο μέσος όρος του κοινού που
παρακολούθησε το «THE VOICE» έστω για ένα λεπτό.

Σε επίπεδο πεντάλεπτου, το υψηλότερο μερίδιο ήταν στις γυναίκες 15-24 με 74,9% και ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 με 61,7%

Πρώτο στη Ζώνη μετάδοσής του τερμάτισε το «THE VOICE» και με πολύ μεγάλη διαφορά σε όλα τα κοινά . Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο κοινό 15-44 έφτασε τις 33 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 που του έδωσαν προβάδισμα 54 μονάδων.

Στο τέταρτο επεισόδιο των blind auditions οι coaches έκαναν τα πάντα για να διεκδικήσουν τις καλύτερες φωνές για την ομάδα τους! Ας δούμε σε ποιους διαγωνιζόμενους πάτησαν το κουμπί και ποιον coach προτίμησαν εκείνοι τελικά.

Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ
20 ετών. Ερμήνευσε το “Impossible” –Shontelle
Η Δέσποινα ζει στην Αθήνα και το επώνυμο της προέρχεται από τον Ρώσο προπάππου της. Από τα 15 της χρόνια ξεκίνησε η σχέση της με τη μουσική. Φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο, έχει κάνει μαθήματα πιάνου και κιθάρας σε ωδείο αλλά και μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού και φωνητικής. Είναι μέλος σε ένα λαϊκό-ρεμπέτικο συγκρότημα τους “Αρμενιστές”. Έχει σπουδάσει παιδαγωγός και τώρα κάνει την πρακτική της σε νηπιαγωγείο.
Για την Δέσποινα δεν ήταν καθόλου “Impossible” να πείσει όλους τους coaches! Ο Μιχάλης, Ο Αντώνης, η Μελίνα και η Δέσποινα την διεκδίκησαν πολύ γλυκά, μάλιστα ο Μιχάλης είπε «Είναι η πρώτη φορά που δεν τσακωνόμαστε, μας μετέφερες ωραία αύρα».
Ο Αντώνης της μίλησε για την υπέροχη χροιά της, ενώ η Μελίνα της έδειξε πόσο πολύ την ήθελε στην ομάδα της λέγοντας της, «ανατρίχιασα και σ’ ευχαριστώ. Θέλω πολύ να δουλέψουμε παρέα».
Η γλυκιά Δέσποινα διάλεξε Μελίνα και αφού έγιναν οι απαραίτητες αγκαλιές, είπαν μαζί και ένα ρεμπέτικο.

Αλέξανδρος Λαζαρίδης
27 ετών. Ερμήνευσε το “Tutti Frutti” – Little Richard
O Αλέξανδρος γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε για 2 χρόνια μουσικολογία στην Αγγλία, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Από τα 17 ξεκίνησε να κάνει live σε μπαράκια και μουσικές σκηνές ενώ παλαιότερα έχει δουλέψει σε μπουζούκια στη Σάμο.
Ο Αλέξανδρος έκανε και τους 4 coaches να χορεύουν στο ρυθμό του! Πραγματικά τους ξεσήκωσε και αυτοί τον διεκδίκησαν με όλους τους τρόπους.
Ο Αντώνης μίλησε πρώτος ως «αρχηγός» και τον κάλεσε να επιλέξει την ομάδα του. Ο Μιχάλης από την άλλη του επισήμανε ότι οι αρχηγοί καταστρέφουν τα κράτη γι αυτό πρέπει να πάει με τον λαό.
Τα επιχειρήματα έπεφταν βροχή από τον Αντώνη, τη Μελίνα και τη Δέσποινα. Ο Μιχάλης δεν είπε κάτι άλλο για τον πείσει. Και από ό,τι φάνηκε, δεν χρειάστηκε, αφού ο Αλέξανδρος επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη.

Όλεγκ Ντεργκατσιόβ
22 ετών. Ερμήνευσε το “Alcoholic” – Starsailor
Ο Όλεγκ γεννήθηκε στη Ρωσία και ήρθε στην Ελλάδα 5 ετών. Σήμερα ζει στην Ελευσίνα και είναι φοιτητής ηλεκτρολογίας στη Λαμία. Ο μπαμπάς του είναι Ρώσος και η μητέρα του Ελληνίδα. Την πρώτη του κιθάρα του την πήρε ο πατέρας του όταν ήταν 10 ετών. Έχει ένα γκρουπ που λέγεται «Τρικάβαλο» όπου συμμετείχαν στο Schoolwave Festival 2014. Τώρα εργάζεται ως μπάρμαν στην Ελευσίνα.
Και οι 4 coaches γύρισαν ταυτόχρονα! Η Μελίνα του είπε ότι έχει καταπληκτική φωνή. Ο Μιχάλης του είπε ότι «γύρισα πρώτος και μαζί θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται.»
Η Δέσποινα όμως του έδειξε το φωτεινό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει και πως αν την επιλέξει θα τους αφήσουν όλους άφωνους.
Τελικά ο Όλεγκ διάλεξε το φωτεινό δρόμο της Δέσποινας και μπήκε στην ομάδα της.

Σταύρος Πηλιχός
24 ετών. Ερμήνευσε το “Εν λευκώ” της Νατάσας Μποφίλιου.
Ο Σταύρος κατάγεται από το Αλιβέρι και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει μοριακός βιολόγος και γενετιστής. Είναι δάσκαλος φωνητικής και είχε μαθήτρια την Αρετή Κοσμίδου. Ξεκίνησε να τραγουδά όταν ήταν φοιτητής στην Αλεξανδρούπολη. Έχει κάνει 3 χρόνια πιάνο, 5 χρόνια βυζαντινή μουσική και από τα 6 του χρόνια κάνει φωνητική.
Ο Αντώνης ήταν αυτός που γύρισε και επέλεξε τον Σταύρο να είναι στην ομάδα του. «Η φωνή σου είναι καμπάνα, μ’ άρεσε πολύ αυτό που άκουσα, μ’ αρέσει η ενέργεια που εκπέμπεις.»
Ενώ ο Μιχάλης συμπλήρωσε… «ο Σταύρος μπήκε στην καλύτερη ομάδα.»

Παναγιώτα Καψάλη
22 ετών. Ερμήνευσε το “I will always love you” της Whitney Houston.
Πέρυσι είχε λάβει μέρος στο Voice και δεν τα είχε καταφέρει στη Blind Αudition αφού δεν γύρισε κανένας coach.
Φέτος, η Παναγιώτα έκανε την έκπληξη! Από τις πρώτες κιόλας νότες οι 4 coaches ενθουσιάστηκαν και πάτησαν το κόκκινο κουμπί.
Όταν την αντίκρισαν , τα έχασαν! Δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τεράστια αλλαγή στη φωνή της.
«Αυτό δείχνει πόσο πολύ το ήθελες και πόσο δούλεψες, σε θυμήθηκα αμέσως και σοκαρίστηκα!» είπε με έκπληξη ο Μιχάλης.
Ο Αντώνης της είπε πως βλέπει ένα ζωντανό παράδειγμα θέλησης και τους συγκλόνισε με την ωραία ερμηνεία της, ενώ η Μελίνα της είπε ένα μεγάλο μπράβο για τη δύναμη της ψυχή της.
Η επιλογή της Παναγιώτας ήταν να ακολουθήσει την ομάδα της Δέσποινας.

Νεφέλη Τσικρίκα
16 ετών. Ερμήνευσε το “Δεν μας συγχωρώ” του Νίκου Πορτοκάλογλου.
Η Νεφέλη ζει στο Αγρίνιο με τον πατέρα της και είναι μαθήτρια 2ας λυκείου. Με το τραγούδι έχει ερασιτεχνική σχέση και έχει κάνει κάποια μικρά live στην πόλη της. έχει κάνει 4 χρόνια μαθήματα κιθάρας καθώς επίσης γράφει μουσική και στίχους. Παρακολούθησε το περσινό Voice και φέτος που έκλεισε τα 16 αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι και να δηλώσει συμμετοχή.
Μεγάλη της αγάπη είναι η πυγμαχία που ασχολείται τα τελευταία 3 χρόνια.
Η Δέσποινα Βανδή ήταν αυτή που αισθάνθηκε το κάτι στη φωνή της Νεφέλης και πάτησε το κουμπί.
«Η φωνή σου έχει ενδιαφέρον , έκανες πολύ ωραία γυρίσματα και δεν ήθελα να μείνεις εκτός Voice» της είπε η τραγουδίστρια. Ενώ ο Αντώνης της εξήγησε το λόγο που δεν γύρισε λέγοντας στη 16χρονη Νεφέλη ότι αισθάνθηκε το άγχος της.

Βαγγέλης Κακουλάκης
32 ετών. Ερμήνευσε το τραγούδι “Ο ήλιος βασιλεύει”.
Ο Βαγγέλης κατάγεται από την Κρήτη και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Βυζαντινής μουσικής και αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά με την μπάντα που είχαν δημιουργήσει στο σχολείο.
Ο Βαγγέλης με την ιδιαίτερη ερμηνεία του κατάφερε να κάνει τον Αντώνη και τη Δέσποινα να πατήσουν το κουμπί.
«Μου άρεσε που ένα τόσο παραδοσιακό τραγούδι το είπες με μια μπλουζ διάθεση. Άκουγα μια πολύ σταθερή φωνή» είπε η Δέσποινα, ενώ ο Αντώνης του είπε ότι «θα πάμε στην κορυφή με Τουρνά» μιας και Βαγγέλης είπε στους coaches ότι του αρέσει ο Τουρνάς και έχει συνεργαστεί μαζί του.
Τελικά ο Βαγγέλης επέλεξε να μπει στην ομάδα του Αντώνη.

Ιλάνα Κολλίτση
26 ετών. Ερμήνευσε το “Someone like you” της Adele.
Η Ιλάνα κατάγεται από τη Λευκωσία της Κύπρου. Έχει σπουδάσει κοινωνιολογία στο Λονδίνο και έχει πάρει Master στο Cambridge. Τώρα εργάζεται ως υπεύθυνη στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Από 13 ετών τραγουδάει ερασιτεχνικά σε εκδηλώσεις του σχολείου.
Έχει κάνει 4 χρόνια μαθήματα φωνητικής με τη Λία Βίσση .Ο παππούς της Ιλάνας έχει τελέσει Υπουργός Εξωτερικών Κύπρου.
Η Ιλάνα κατάφερε να πείσει τον Μιχάλη με τη φωνή της και να τον κάνει να γυρίσει. «Είχες πολύ άγχος και τρακ, αλλά τώρα είσαι στο Voice» της είπε ο Αντώνης ενώ ο Μιχάλης καλωσόρισε την Ιλάνα στην ομάδα του!

Αγγέλα Γερασκλή
33 ετών. Ερμήνευσε το “ Η Μπόσα Νόβα του Ησαΐα” της Μαρίζας Ρίζου.
Η Αγγέλα κατάγεται από την Κω και είναι δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στο Μενίδι. Όνειρο της από παιδί ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Τραγουδά επαγγελματικά από το 2002 και έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Κούνδουρο, τον Βαγγέλη Κορακάκη και τον Κώστα Μάντζιο στην παράσταση «Διγενής Ακρίτας». Εδώ και ενάμιση χρόνο παρουσιάζει τη δική της μουσική παράσταση με τίτλο “Aggela Feng Swing” και έχει δική της μπάντα. Το 2010 κυκλοφόρησε το single «Μες τον καθρέπτη».
Η ερμηνεία της έκανε την Μελίνα να την πάρει στην ομάδα της κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο δευτερόλεπτο!
Η Αγγέλα δεν κατάλαβε ότι η Μελίνα γύρισε και η χαρά της όταν συνειδητοποίησε ότι είχε πατήσει το κουμπί ήταν πολύ μεγάλη. « Μου άρεσε ο τρόπος που το είπες και καλωσόρισες στην ομάδα μου» της είπε με χαρά η Μελίνα.

Η αναζήτηση για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίζεται. Ποιοι από τους ταλαντούχους διαγωνιζόμενους θα καταφέρουν να διακριθούν, με μοναδικό «όπλο» τη φωνή τους… θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια, στον ΑΝΤ1!

http://www.tvnea.com
Keywords
blind, blind, the voice, whitney houston, ΑΝΤ1, voice, coach, αθηνα, live, ρωσία, ελλαδα, λαμια, schoolwave, festival, αλεξανδρουπολη, love, houston, συμμετοχή, κρητη, μπλουζ, adele, κυπρος, master, cambridge, single, tvnea, κινηση στους δρομους, λιτσα πατερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, αλλαγη ωρας 2013, βυζαντινη μουσικη, ρωσία, γλυκα, κιθαρα, κυπρου, λονδινο, μητερα, μουσικη, νοβα, ονειρο, πτυχιουχος, tvnea, αγαπη, αγρινιο, αγχος, αλιβερι, αρετη, βανδη, βισση, βροχη, γινει, γινεται, γυρισματα, δασκαλος, δευτερο, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δυναμη, δειτε, δικη, δειχνει, ειπαν, ειπε, ενεργεια, επωνυμο, ετων, ζωνη, ηλικια, ηλιος, κοινωνιολογια, λευκωσια, λογο, μενιδι, μπλουζ, νεφελη, νικο, νηπιαγωγειο, νοτες, ομαδα, παντα, ορος, παιδι, παμε, πιανο, ψυχη, πυγμαχια, ρεμπετικο, συμμετοχή, σκηνες, σχολειο, τραγουδιστρια, φοιτητης, φτανει, φωνη, φωνητικη, φορα, χαρα, ωδειο, αγκαλιες, μποφιλιου, cambridge, coach, love, επεισοδια, festival, houston, χροια, κυριακη, μπουζουκια, master, schoolwave, single, υπεροχη, ξεκινησε, voice
Τυχαία Θέματα