TOP TV: Η Ίντριγκα της Έλλης, ο ανεκμετάλλευτος Ουγγαρέζος και η Λυμπέρη τόλμησε και... κέρδισε!

16:01 9/3/2015 - Πηγή: TVNea

Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Ελάτε να σχολιάσουμε μαζί την τηλεόραση, η οποία μας εκπλήσσει καθημερινά! Άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα! Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει στασιμότητα και όλα κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις!
Ξεκινώντας θέλω να αναφερθώ στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία κάθε Παρασκευή μας εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις που κάνει μέσα από την εκπομπή της. Το θέμα του bullying που έχουν υποστεί πολλά παιδιά, ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής της, με βασικά σημεία αναφοράς τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη αλλά και τον μικρό Άλεξ. Οι μαρτυρίες που ακούστηκαν
στην εκπομπή της... ανατρίχιασαν το κοινό και την ίδια! Παρουσίασε μια εξαιρετική εκπομπή η οποία συγκέντρωσε και πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Είναι μεγάλη δύναμη στο κανάλι και το ξέρει!
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η επαγγελματική πορεία της Ζέτας Μακρυπούλια. Θα παρουσιάσει ή όχι εκπομπή; Θα μείνει ή όχι στο MEGA; Την θέλει ή όχι ο Λάτσιος στον ΑΝΤ1; Όπως ξέρουμε η παρουσιάστρια-ηθοποιός δεν έχει συμβόλαιο με το Μεγάλο Κανάλι, έχει κάνει –ανεπίσημα- επαφές με τον ΑΝΤ1, αλλά προς το παρόν δεν έχει κλείσει πουθενά! Το MEGA πριν από καιρό, της είχε προτείνει το «Ελλάδα, σ’ αγαπώ» και όπως ακούγεται της είχε γίνει και πρόταση να παρουσιάσει την Eurovision. Εγώ ένα έχω να σχολιάσω… ότι οι καριέρες χτίζονται με τα όχι! Ή τα δικά μας ή των άλλων. Της Ντορέττας –πάντως- χτίζεται με τα «όχι» της Ζέτας!
ΑΣΧΕΤΟ: Το «Κάτσε Καλά» ετοιμάζεται να έρθει και πάλι στη ζωή μας, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μια πολύ ωραία εκπομπή… που όμως δεν ταιριάζει καθόλου στο προφίλ του καναλιού!
Αυτό κι αν είναι Ίντριγκα! Από τη μία ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Όλγα Τρέμη και από την άλλη η Έλλη Στάη! Τις Τετάρτες θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους τα «τέρατα» της ενημέρωσης! Μπορεί ο Νίκος να μην μπορούσε ούτε ένα λεπτό να τα βρει με την Έλλη… όταν παρουσίαζαν μαζί δελτία, όμως με την Όλγα έχουν γίνει καλή και δυνατή ομάδα! Για να δούμε… ποιος θα είναι ο νικητής αυτής της μάχης!
Κι όμως! Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη… δέχτηκε την πρόκληση της Ελένης Μενεγάκη, να μην ξαναβάλει εκείνην για εξώφυλλο και σύμφωνα με τις επίσημες πωλήσεις του περιοδικού, δεν έχασε και πολλά! Κάθε άλλο! Όλος αυτός ο πανικός… σε καλό της βγήκε! Το πρώτο τεύχος μετά το «μαλλιοτράβηγμα» δεν πήγε καλά αλλά το επόμενο… πήγε καλύτερα! Βέβαια ευτυχώς που υπάρχει ο Γιάνης Βαρουφάκης… ο οποίος είναι «η νέα Ελένη» για το περιοδικό. Το πεσμένο Hello του Ιανουαρίου, πήρε μια «ανάσα» τον Φλεβάρη… και ξανά προς τη δόξα τραβά!Συγκεκριμένα: Τεύχος 115: 12.160Τεύχος 116: 13.120Τεύχος 117: 16.590Τεύχος 118: 15.140 *Το πάρτι της Ελένης για τα γενέθλια της κόρης τηςΤεύχος 119: 13.590Τεύχος 120: 15.290
ΑΣΧΕΤΟ: «Δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι, για να είμαι μαζί με τον γιο μου», είπε ο Νίκος Αναδιώτης και τον καταλαβαίνω απόλυτα! Λογικό Νίκο μου… Η δουλειά σου το ΣΚ είναι για ανθυγιεινά… γι’ αυτό μόλις τελειώσει η εκπομπή, φωνάζεις «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Και η Κωνσταντίνα χαίρεται… γιατί νομίζει ότι το λες για εκείνην!
Μια εξαιρετική εκπομπή υπάρχει στο “E TV” και σας συνιστώ να μπείτε στον πειρασμό να την δείτε! Αν σας αρέσουν τα ταξίδια και σας αρέσει η καλή τηλεόραση… πάρτε μάτι το Travel Guide που προβάλλεται κάθε Δευτέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Μια ταξιδιωτική εκπομπή με την υπογραφή του Θάνου Παπαδημητρίου, που πραγματικά θυμίζει καλό ντοκιμαντέρ. Με καλή σκηνοθεσία και μοντάζ… ένα πρόγραμμα που θα απολαύσετε σίγουρα και θα σας κάνει να ζηλέψετε τόσο πολύ! Μπορεί να προβάλλεται λίγο αργά... αλλά μόλις τελειώσει θα δείτε τα καλύτερα όνειρα!

Αυτό είναι που λένε ότι το «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο». Το «χαστούκι» του Λουδάρου στην Σπυροπούλου στην εκπομπή του Σαββάτου έφερε την ανατροπή στα νεανικά κοινά της εκπομπής! Η εκπομπή της ήρθε πρώτη στα νεανικά με 14,9% έναντι 9,3% που έκανε η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα». Ε ρε χαστούκια που θα πέσουν… από εδώ και πέρα!

Το “OugaChallenge” τελικά θα προβάλλεται και το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Mega! Κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Εκτός του ότι η στήλη αυτή δεν είναι και τόσο καλά στημένη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν είναι για τέτοια πράγματα! Ένας έξυπνος και ταλαντούχος άνθρωπος, όπως ο Δημήτρης, το μόνο που δεν πρέπει να κάνει είναι αυτό που κάνει φέτος. Θα προτιμούσα -προσωπικά- να κάτσει να σκεφτεί καμιά καλή ιδέα για εκπομπή για την επόμενη σεζόν… Ας τον βοηθήσει και το MEGA κάποια στιγμή! Πραγματική βοήθεια… όχι απλά να του δώσει μια εκπομπή!
Για παρατηρήσεις, σχόλια, πληροφορίες... μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου:Facebook: Χρήστος ΑϊβαλιώτηςTwitter: Chris AivaliotisE-mail: [email protected]://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα