Σάλμα Χάγεκ:"Το στήθος μου ήταν καλύτερο πριν 10 χρόνια"

12:12 22/8/2011 - Πηγή: TVNea
Κάθε χολιγουντιανή σταρ που σέβεται τον εαυτό της ασχολείται με την εμφάνισή της. Ωστόσο, καμία χολιγουντιανή σταρ δεν θα παραδεχόταν ποτέ δημοσίως ότι το στήθος της έδειχνε καλύτερο πριν από δέκα χρόνια! Αυτό όμως τόλμησε να δηλώσει μετά λόγου γνώσεως η Σάλμα Χάγεκ στο περιοδικό «Allure» που φιλοξενεί μια φωτογράφηση-ύμνο στη θηλυκότητά της.Το στήθος μου δεν είναι άσχημο, αλλά σίγουρα ήταν καλύτερο πριν από δέκα χρόνια. Πάντως δεν παραπονιέμαι, δήλωσε η 44χρονη Μεξικανή ηθοποιός που ποζάρισε στον φακό του Μάριο Τεστίνο φορώντας δημιουργίες Stella MacCartney και Yves Saint Laurent, που αναδείκνυαν με απολαυστικό τρόπο κάθε της καμπύλη.
Η Χάγεκ αποκαλύπτει ότι νιώθει πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό της και τη σεξουαλικότητά της μετά τα σαράντα, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν. Μικρότερη είχε δεχτεί πολλές φορές προσβολές για την εμφάνισή της. «Με πείραζαν γιατί ήμουν πολύ κοντή ή πολύ σκουρόχρωμη. Θα πίστευε κανείς ότι στο Μεξικό δεν θα είχα τέτοια προβλήματα, αλλά και πάλι με πείραζαν» λέει χαρακτηριστικά.
Σε κάθε περίπτωση, η...
εμφάνισή της που ήταν τυπική για Λατίνα ήταν αυτή που τη βοήθησε να μπει στον θαυμαστό κόσμο του Χόλιγουντ, όπως και τώρα που προσπαθεί να πείσει τις κοινές θνητές να επιλέξουν τη νέα σειρά ομορφιάς που λανσάρισε, η οποία ονομάζεται «Nuance».
Μάλιστα, όπως εξηγεί, αυτή η επιχειρηματική της κίνηση είναι αφιερωμένη στη γιαγιά της που είχε σπουδάσει αισθητική και δημιουργούσε διάφορα ελιξίρια ομορφιάς για τις γυναίκες της κοινωνικής «αφρόκρεμας» του Μεξικού. Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι θεωρία της είναι πως κάθε γυναίκα πρέπει να δίνει μάχη για να συντηρεί τη νεανική της όψη, αλλά προσθέτει πως αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται μέσω επεμβάσεων. «Το να μην έχεις ρυτίδες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις και ωραία όψη» καταλήγει.

espresso
Keywords
Αναζητήσεις
chagekto
Τυχαία Θέματα