TV ετοιμη για δράση!

11:41 22/8/2011 - Πηγή: TVNea
Ο Αύγουστος τελειώνει και οι υπεύθυνοι των καναλιών, οι οποίοι και την εβδομάδα που πέρασε απόλαυσαν το θερινό τους διάλειμμα, επιστρέφουν στα πόστα τους δριμύτεροι και έτοιμοι για δράση! Ηδη στα δημοσιογραφικά γραφεία οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσωπα και τις πιθανές αλλαγές σε όλα τα κανάλια έχουν αρχίσει να φτάνουν. Το αν είναι απλώς σενάρια ή όχι θα αποδειχτεί σύντομα. Ενα πάντως είναι σίγουρο: τα ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα κανάλια είναι ακόμη πολλά και, όπως είναι φυσικό, οι επόμενες μέρες αναμένονται «καυτές».Τα... εγκαίνια της προετοιμασίας για τη νέα
σεζόν γίνονται αυτήν την εβδομάδα και πολλές είναι οι εκκρεμότητες που εδώ και καιρό βρίσκονται σε κατάσταση stand by. Εξίσου πολλά είναι και τα τηλεοπτικά πρόσωπα τα οποία, μπορεί να απολαμβάνουν τις δροσερές βουτιές σε κάποιο νησάκι, ωστόσο παραμένουν κρεμασμένα στο ακουστικό τους προκειμένου κάποια στιγμή να μάθουν αν και πότε θα επιστρέψουν στα πόστα τους για τη νέα σεζόν. Στον ALPHA και στο STAR πολλά είναι τα θέματα που ζητούν τη λύση τους, οπότε αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική. Από την άλλη, στο MEGA και στον ANT1 πρωταρχικό μέλημα για τους υπευθύνους είναι να ξεκινήσουν και πάλι την κούρσα του... precing στους επωνύμους προκειμένου να κλείσουν την τελική λίστα με τις συμμετοχές στα shows που θα μας κρατήσουν συντροφιά τον φετινό χειμώνα. Μηn ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα ισχυρά χαρτιά τους για να κατακτήσουν το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τις υψηλές τηλεθεάσεις. Ποιοι θα χορέψουν στο παρκέ, ποιοi στον πάγο και ποιοι θα πιάσουν το μικρόφωνο;

Δειτε τι ετοιμάζουν τα μεγάλα κανάλια!
MEGA
Μόνοι σίγουροι, οι παρουσιαστές
Δεύτερος γύρος για το ήδη πετυχημένο show, στο οποίο πέρυσι στέφθηκαν νικητές ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φουρέιρα.

Το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ και φέτος στο «Just the 2 of us», γι’ αυτό και η λίστα με τα ονόματα που οι υπεύθυνοι παραγωγής έχουν προσεγγίσει είναι μεγάλη. Ανάμεσα σε αυτούς που ακούγεται ότι θα τραγουδήσουν είναι και η Κελλυ Κελεκίδου η οποία προορίζεται να γίνει τηλεοπτικό ζευγάρι με τον εξίσου δημοφιλή Μάρκο Σεφερλή. Αλλοι τραγουδιστές των οποίων τα ονόματα «παίζουν» δυνατά στη λίστα προεπιλογής του καναλιού είναι η Χριστίνα Κολέτσα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος (ο οποίος μπορεί να μπει και στους τραγουδιστές αλλά και στην απέναντι ομάδα των καλλιτεχνών). Επίσης, δυνατά «παίζουν» και οι Γωγώ Μαστροκώστα, Μαρία Ιακώβου, Μάρω Λύτρα και Κωνσταντίνος Γαλανός.

Οπως και την περασμένη σεζόν, από τους συμμετέχοντες δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αθλητές. Αλλωστε, η συνταγή έχει αποδειχθεί πετυχημένη. Ανάμεσα στα ονόματα λοιπόν που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Νίκου Συρανίδη (χρυσός Ολυμπιονίκης το 2004 στις συγχρονισμένες καταδύσεις), της Βούλας Παπαχρήστου (πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν) και της Κλέλιας Πανταζή (χάλκινη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής το 2000).

Η Βάνα και ο Λιάγκας
Από τα δυνατά χαρτιά του φ
Keywords
Τυχαία Θέματα