Πρώτη φορά: Η Ελένη απαντά στο STAR

15:36 13/4/2011 - Πηγή: TVNea
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ STAR ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ Για πρώτη φορά, η Ελένη Μενεγάκη άδειασε στην εκπομπή της το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το ανακριβές ρεπορτάζ του σταθμού αναφορικά
με δηλώσεις που η ίδια έκανε στην πρωινή της εκπομπή. Κι ενώ από όλα τα blogs και τις σελίδες ανακυκλώθηκε η σωστή δήλωση, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έκρινε σωστό να παραποιήσει τις δηλώσεις, δίνοντας μάλιστα βήμα και στους συμμετέχοντες του Dancing with the Stars. Αξιοσημείωτο είναι πως στην σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη υπήρξε αναφορά στις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη, με την σωστή τους όμως διάσταση. Γεγονός που αποδεικνύει και εσωτερικό... πρόβλημα. Αφού άλλα αναφέρει το δελτίο και άλλα οι εκπομπές του σταθμού.
Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πάντως, πως δεν πιστεύει το κανάλι να έχει εμμονές μαζί της και έχει την πεποίθηση πως έγινε λάθος. Στο Πολύ Μπλα Μπλα ο δημοσιογράφος Νικόλας Νικητέας ανέφερε πως «Η ανάγκη έκανε την Ελένη να απαντήσει», δεδομένου ότι με αρκετούς συμμετέχοντες στο Dancing υπάρχουν έντονες φιλικές σχέσεις και θα υπήρχε πρόβλημα, αν το θέμα έπαιρνε διαστάσεις. Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως δεν ήταν θυμωμένη, αλλά  αντιθέτως ιδιαίτερα μαλακή. Υποστήριξε μάλιστα πως η παρουσιάστρια δικαίως απάντησε στο κανάλι για τις ανακρίβειες που ακούστηκαν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το δελτίο αναμένεται να απαντήσει απόψε, με την σίγουρη ελπίδα να ανέβουν λίγο τα νούμερα του ... εναλλακτικού δελτίου της ελληνικής τηλεόρασης που συνεχίζει να μην έχει την ένθερμη ανταπόκριση του κοινού και κυρίως του εμπορικού 15-44.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 
Keywords
Τυχαία Θέματα