Η Μανωλίδου ξεσπάει στον Σατσίδη και βάζει στη θέση της τη Ματθίλδη!

14:21 13/4/2011 - Πηγή: TVNea

Καλεσμένη στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV αυτή την Τετάρτη στις 21.00, η Ευγενία Μανωλίδου δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Η Ευγενία βάζει στη θέση της την Ματθίλδη Μαγγίρα, ξεσπάει κατά των τηλεκριτικών αλλά και όσων τολμούν να της κάνουν τη ζωή δύσκολη σε κάθε της τηλεοπτικό βήμα! «Έχω συνηθίσει να ακούω τα χειρότερα είτε κάνω 5%
είτε κάνω 50%!Προσπαθώ πάντως να μην προκαλώ, πάντα υπακούω σε κανόνες που μου θέτει η παραγωγή και το κανάλι».  Η Ευγενία δεν δίστασε να αναφερθεί και στους εχθρούς της: «Η ύπαρξή μου και μόνο, ενοχλεί και εξοργίζει» επισημαίνοντας ότι αυτό συνέβη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο: «Κόντεψα να αρρωστήσω στην αρχή , θύμωνα, όμως δεν έκλαιγα. Η μεγαλύτερή μου τύχη είναι ότι μπήκα στο χώρο μεγάλη, στα 33 μου. Είμαι ψύχραιμη και δεν αφήνω τα πράγματα να με καταβάλουν! Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να απαξιώνουν την ίδια την ύπαρξή μου στα media, όμως με αφήνουν, πίστεψέ με, παγερά αδιάφορη. Και ξέρεις γιατί; Γιατί εγώ έχω ζωή και εκτός τηλεόρασης. Έχω ζωή, οικογένεια, άντρα και τα βιβλία μου. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Εγώ απλώς συνεχίζω κανονικά τη δουλειά μου», εξηγεί.

Για τα χαμηλά νούμερα της AGB η Ευγενία έχει τη δική της απάντηση: «Με κατηγόρησαν ότι είμαι σαν θείτσα, άλλοι είπαν ότι κάνω σαν 19χρονη. Μάλλον βρίσκομαι κάπου στη μέση. Όσο για τα νούμερα του Daily, όσο χαμηλά κι αν είναι, δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να τα ανεβάσω. Δεν έγκειται στην παρουσίαση και αυτό μου το έχουν ξεκαθαρίσει από το κανάλι. Το Daily παίρνει χιλιάδες μηνύματα κάθε μέρα. Ο κόσμος το αγαπά, δεν έχει καμία ίντριγκα και φωνές. Και αν με ρωτάς, ναι, είναι η ωραιότερη τηλεοπτική μου στιγμή».

Στην ερώτηση του Γιώργου για το αν μετάνιωσε που έφυγε από το Mega, η Ευγενία ξεκαθαρίζει: «Από το Mega είχα πολλές προτάσεις, όμως για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία δεν προχώρησε».

Όσο για την περιβόητη κόντρα της με τη Μαγγίρα και τα πρόσφατα απαξιωτικά σχόλια της Ματθίλδης ότι δεν παρακολουθεί το Daily, η Ευγενία ήταν καταπέλτης: «Η αντιπαλότητα με τη Μαγγίρα είχε ξεκινήσει πριν από το Dancing. Το ένιωσα από την στιγμή που πήρα τη θέση της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο! Δεν είναι κακός άνθρωπος. Την τσιγκλάνε οι ρεπόρτερ. Εγώ, πάντως,  δεν την έχω προσβάλει ποτέ!". Στην ερώτηση του Γιώργου αν εκείνη θα παρακολουθούσε τη Ματθίλδη στην τηλεόραση, η Ευγενία ήταν σαφής: "Μα, πού να τη δω, αφού δεν είναι πουθενά!" . Πάντως η ίδια, δείχνει ανωτερότητα: "Βεβαίως και θέλω να την καλέσω στην εκπομπή μου. Θα είναι επιτέλους και μία καλή ευκαιρία να δει το Daily!»

Πόσο όμως έχει αλλάξει τη ζωή της η αναγνωρισιμότητα; Ως πού φτάνουν τα κολακευτικά σχόλια στο δρόμο; «Με φλερτάρουν πολύ, πριν καταλάβουν όμως, ποια είμαι. Μόλις καταλάβουν ότι είμαι εγώ, κομπλάρουν. Όχι επειδή είμαι εγώ, αλλά επειδή είναι γνωστό ότι είμαι ερωτευμένη με τον Άδωνη και πάνω από όλα έχουμε τρία παιδιά». Η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε επίσης: «Έχω γνωρίσει πολύ όμο
Keywords
Τυχαία Θέματα