Πρωταγωνιστής σε μιούζικαλ ο Κώστας Μαρτάκης!

16:15 7/10/2013 - Πηγή: TVNea
Έναν-έναν τους τομείς του καλλιτεχνικού στερεώματος έχει βάλει στόχο ο Κώστας Μαρτάκης, καθώς, όπως φαίνεται, ο φετινός χειμώνας θα τον βρεί, όχι μόνο στις πίστες και τα τηλεοπτικά πλατώ, αλλά και στο θεατρικό σανίδι!

Για να τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, ο δημοφιλής της νεολαίας Κώστας - καλλονός - Μαρτάκης, όπως γνωρίζουμε, έχει ήδη πραγματοποιήσει και ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Παναγιώτη Καποδίστρια,
"Στο ράφι", η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα στο "E Channel". Δίπλα του θα έχει την αγαπημένη Ρένια Λουιζίδου και πλήθος άλλους ικανούς ηθοποιούς.

Στα τέλη του Οκτώβρη, ο Κώστας θα βρεθεί επίσης στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου, του Στέλιου Ρόκκου και της Θωμαής Απέργη στο Κέντρο Αθηνών, ενώ δεν θα σταματά να ηχογραφεί και τα καινούρια του κομμάτια για τον επικείμενο νέο τυ δίσκο.

Την έκπληξη μας την επιφυλάσσει, βέβαια, για τη συνέχεια, αφού το όνομα του γνωστού τραγουδιστή θα συμπεριληφθεί μεταξύ των πρωταγωνιστών του νέου ποπ μιούζικαλ δωματίου, με θέμα τις σχέσεις των δύο φίλων. Τη συγγραφή του έργου αλλά και τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο Μίνως Θεοχάρης ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Την ενορχήστρωση και τη διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει ο Παύλος Καλτρουμίδης, ενώ τα τραγούδια που θα ακούγονται στην παράσταση θα είναι επανεκτελέσεις ελληνικών ποπ τραγουδιών. Ο Κώστας Μαρτάκης θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Άγγελο Μπούρα ενώ για τους 2 γυναικείους ρόλους συζητιούνται ακόμη ονόματα. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας συμμετέχει σε κάτι ανάλογο, αν θυμηθούμε τη μουσική παράσταση "Rent", όπου επίσης πρωταγωνιστούσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα