Προκόπης Παυλόπουλος: Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

20:02 17/2/2015 - Πηγή: TVNea

Τον Προκόπη Παυλόπουλο πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός έκανε την έκπληξη και έτσι αντί για το φαβορί των ημερών που ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρότεινε άλλο πρόσωπο από τον χώρο της κεντροδεξιάς.


«Η επιλογή του ΠτΔ δεν είναι ανεξάρτητη από την πολιτική συγκυρία» είπε και πρόσθεσε «Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο της Δημοκρατίας με αποδεδειγμένη κοινωνική ευαισθησία με υψηλό αίσθημα εθνικής συνείδησης που να χαίρει ευρύτατης αποδοχής στην κοινωνία και στην Βουλή των Ελλήνων με αυτό το σκεπτικό και μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο προτείνω στην ΚΟ να ψηφίσει αύριο Τετάρτη για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Προκόπη Παυλόπουλο».

Ο κ.Τσίπρας, αναφερόμενος στην πρόταση του ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου να προταθεί για πρόεδρος της Δημοκρατίας ένα πρόσωπο από τον χώρο της Αριστεράς, εξήγησε ότι αν και ποτέ δεν υπήρξε Αριστερός πρόεδρος, η Αριστερά στις κρίσιμες στιγμές ποτέ δεν υπήρξε αλαζονική στην ιστορία και ποτέ δεν διεκδικούσε αξιώματα για τον εαυτό της.
star.gr http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα