Πρεμιέρα "The Voice": πώς σχολιάστηκε από τους χρήστες των social media;

18:15 11/1/2014 - Πηγή: TVNea
Την πρώτη blind-audition, όπως ονομάζονται χαρακτηριστικά, του νέου μουσικού talent-show του ANT1, "The Voice" είχαμε χθες βράδυ τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και τα social media είχαν και πάλι την τιμητική τους! Οι χρήστες του Facebook αλλά κυρίως του Twitter φρόντισαν να μην αφήσουν τίποτε ασχολίαστο από τη χθεσινή πρεμιέρα, κάνοντας τις δικές τους παρατηρήσεις
για τους κριτές, τους διαγωνιζόμενους και τον παρουσιαστή του show.

Μολονότι πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο μουσικό talent-show παγκοσμίως, το ελληνικό κοινό φάνηκε ιδιαίτερα επικριτικό και απαιτητικό απέναντι στο συγκεκριμένο format που του προτείνει το κανάλι του Αμαρουσίου. Τα κακόβουλα σχόλια έπεφταν βροχή και "νικητές" των αρνητικών κρίσεων αναδείχθηκαν τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Δέσποινα Βανδή. Τα καυστικά tweets κατέκριναν το ρόλο του Γιώργου Λιάγκα και την επιλογή του σταθμού να τον τοποθετήσει στην παρουσίαση του show αλλά και την εξωτερική εμφάνιση και τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή. Βέβαια, ούτε και ο Αντώνης Ρέμος ξέφυγε κάποιες στιγμές από τα πυρά των tweets.

Περισσότερο επιεικές και ήπιο ήταν το κλίμα για τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουινέλη, ενώ θετικά ήταν τα σχόλια για το επιβλητικό σκηνικό του παιχνιδιού και τις φωνές που επιλέχθηκαν να περάσουν από τις auditions. Την ίδια ώρα, αξίζει να αναφέρουμε και τις ανατροπές, με τις απρόβλεπτες επιλογές των διαγωνιζομένων να ενταχθούν σε ομάδες που με τίποτα δεν περιμέναμε!

Αναμένουμε το δεύτερο - περισσότερο ανατρεπτικό! - επεισόδιο!
Keywords
Τυχαία Θέματα