Ο Κώκλας παραδέχτηκε ότι θα είναι στο "Modern family"!Ποιες 4 κυρίες διεκδικούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο?

17:00 11/1/2014 - Πηγή: TVNea
Το όνομα του Κώστα Κόκλα για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Modern family" έχει ακουστεί
έντονα,ωστόσο δεν είχε επιβεβαιωθεί απόλυτα.Αυτό μέχρι χθες,αφού στην εκπομπή "Μελέτησε το" στο Star ο γνωστός ηθοποιός σε μία τηλεφωνική επικοινωνία ρωτήθηκε για το αν έχει συζητήσει να είναι στη συγκεκριμένη σειρά και αυτός απάντησε θετικά.

Μάλιστα το ρεπορτάζ της εκπομπής έκανε λόγο ότι για το γυναικίο ρόλο κοντραροχτυπιούνται 4 γνωστές κυρίες.Κλέλια Ρένεση,Σμαράγδα Μακρυπούλια
και Δήμητρα Ματσούκα.Σε αυτό το θέμα ο κ.Κόκλας δεν γνώριζε κάτι,ωστόσο ανέφερε πως τις συμπαθεί όλες και μακάρι δίπλα του στη σειρά να είναι μία από αυτές.

Μικρό προβάδισμα για το συγκεριμένο ρόλο έχει η Ζέτα Μακρυπούλια και η Κλέλια Ρένεση,ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε μία από τις υπόλοιπες κυρίες σε κάποιον άλλο ρόλο στη σειρά.

Τέλος ο Κώστας Κόκλας αποκάλυψε πως τα γυρίσματα θα ξεινήσουην την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου,ώστε η σειρά να βγει το Μάρτιο.

Λίγο πιο νωρίς θα έχουν ξεκινήσει γυρίσματα και οι "Τρίχες" του Ant1 που κατά πάσα πιθανότατα θα παίζουν απέναντι και από το "Modern family" και από το "Κάτω Παρταλί".
Keywords
Τυχαία Θέματα