Πότε θα βγουν τα νέα προγράμματα των καναλιών στον αέρα?

19:45 28/12/2013 - Πηγή: TVNea
«Οικονομία δυνάμεων» θα κάνουν τόσο το Mega όσο και ο ΑΝΤ1 στο β’ μισό της σεζόν,
καθυστερώντας για λίγο πρεμιέρες ελληνικών σειρών και κρατώντας σε αναμονή τους τηλεθεατές μέχρι τον Φεβρουάριο.
Έτσι, εκτός από το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, τα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Alpha
που συνεχίζονται κανονικά (σ.σ.: ειδικά για τη «Μουρμούρα» έχει γίνει γνωστό ότι πλέον θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα αντί για δύο), όλα τα υπόλοιπα πάνω πίσω.
Λόγου χάριν, «Το σπίτι της Εμμάς», «Με τα παντελόνια κάτω» και άλλες δύο σειρές που προγραμμάτιζε για πρεμιέρα το Μεγάλο Κανάλι, θα μεταδώσουν «φρέσκα επεισόδια» τέλη Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου.
Το ίδιο ισχύει και για τις «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα από τον ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι εστιάζει στην πρεμιέρα του “Voice” και στην στήριξη του “Dancing with the Stars”.
Και δεν θα δούμε τίποτα καινούριο; Από το Mega πίστωση χρόνου για καλύτερα ποσοστά με νέα επεισόδια δόθηκε στο “Smartface” του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται και το “Wanted” από τον ΑΝΤ1.
Την ίδια στιγμή, αλλαγές – μετά τις γιορτές – σχεδιάζει το Mega και για την απογευματινή ζώνη και ειδικά για το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, καθώς το νέο τουρκικό σίριαλ «Κρυμμένες αλήθειες» κινείται εδώ και μέρες σε ασυνήθιστα χαμηλά – για τα δεδομένα του καναλιού – ποσοστά τηλεθέασης. Τώρα, σαν να μη φαντάζει και τόσο κακή ιδέα η… αρχική: αυτή, δηλαδή, που στη θέση της “Fatmagul” ήθελε επαναλήψεις της κωμικής σειράς «50-50»…

joytv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα