Ένα... Παρτάλι δε φέρνει την άνοιξη!

18:46 28/12/2013 - Πηγή: TVNea
Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες της νέας, άκρως φιλόδοξης κωμωδίας του Θοδωρή Πετρόπουλου και στο Μεγάλο Κανάλι τους κάνουν... χρυσό, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Το "Κάτω Παρτάλι" θα βγει στις οθόνες μας - καλώς εχόντων των πραγμάτων - τον ερχόμενο Φεβρουάριο και όλη η "παρέα" εκεί στη Μεσογείων φιλοδοξεί αυτή η νέα παραγωγή να ακολουθήσει τα χνάρια παλαιότερων επιτυχημένων σειρών, που άφησαν εποχή.

Ωστόσο, ένα... Παρτάλι δε φέρνει την
άνοιξη και η γκρίνια στα ενδότερα του καναλιού δίνει και παίρνει. Χαμηλά τα νούμερα για την πρωινή ζώνη, απογοητευτικές επιδόσεις στο lead-in, μία χαμένη πρωτιά στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, χαμηλές πτήσεις για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου και μία prime time, που δεν έχει από... πού να πιαστεί! Σε μία τηλεοπτική χρονιά, που το Mega βλέπει την πρωτοκαθεδρία και τα "mega-λεία" τόσων χρόνων να κινδυνεύουν από τον συνεχώς ανοδικό Ant1, η ελπίδα να αλλάξουν τα πράγματα εν μία νυκτί από μία νέα κωμωδία - όσο επιτυχημένη κι αν αποδειχθεί! - φαντάζει τουλάχιστον απεγνωσμένη. Άλλωστε, όπως μας έχει αποδείξει και το πρόσφατο παρόν, όσα μεγάλα ονόματα και δυνατούς συντελεστές κι αν έχει μια παραγωγή, το κοινό είναι αυτό που θα πει την τελευταία λέξη (βλ. "Έμμα")
Keywords
Τυχαία Θέματα