Ποιος θα παρουσιάσει το Voice Kids;Οι τελευταίες εξελίξεις...

22:02 3/6/2014 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Πρόκειται για μία από τις πιο φιλόδοξες τηλεοπτικές παραγωγές της επόμενης σεζόν.

Είναι το Voice Kids, που σημειώνει τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Γερμανία, Σουηδία, Αυστραλία, Γαλλία, αλλά και τη γειτονική μας Αλβανία.

To format της εκπομπής θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με το The Voice- όπως οι Βlind auditions
και τα Battles- αλλά θα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να φαίνεται πιο διασκεδαστικό για τους μικρούς συμμετέχοντες και όχι τόσο ανταγωνιστικό.

Ο ρόλος των κριτών θα είναι πιο κρίσιμος, καθώς θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με την παιδική ψυχοσύνθεση και να μην δημιουργούν συνθήκες έντονης πίεσης, ενώ στο ίδιο κλίμα θα κινείται και ο παρουσιαστής.

Η πρόταση στη Φαίη Σκορδά έχει ήδη γίνει, αλλά εκείνη δείχνει προς το παρόν πολύ διστακτική- εξάλλου αυτή τη τη στιγμή προτεραιότητά της είναι το μωρό της που δεν έχει κλείσει ακόμα έναν μήνα ζωής.

Από την άλλη μεριά, μαθαίνουμε ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΝΤ1 πιστεύουν ότι θα είναι η ιδανική παρουσιάστρια, ενώ την ίδια γνώμη φαίνεται πως έχει και ο σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας.

Όσο για το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη, φαίνεται πως δεν έχει ακουστεί ποτέ από επίσημα χείλη, καθώς η ίδια έχει μεν δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όχι όμως για συγκεκριμένο concept.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιδικό Voice θα διαρκέσει μόνο 10 εβδομάδες, όπως ορίζει αυστηρά η ολλανδική εταιρία παραγωγής, η οποία δεν επιτρέπει καμία απόκλιση από το concept που έχουν δημιουργήσει και τους έχει αποφέρει κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ σε παγκόσμιο επίπεδο!

entertv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα