Ποια γνωστή ηθοποιός από τη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» άφησε την καριέρα της για την Κινέζικη Ιατρική;

11:16 25/2/2016 - Πηγή: TVNea
Την έχουμε γνωρίσει μέσα από την παρουσία της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και την έχουμε ξεχωρίσει για το υποκριτικό της ταλέντο και το γλυκό της χαμόγελο. «Της Ελλάδος τα παιδιά», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Μη μου λες Αντίο» και «Κανείς δε λέει σ’αγαπώ» είναι μερικές από τις επιτυχίες που έδωσαν στη Μέλπω Κωστή, μια θέση στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.
Μετά από το τραγικό συμβάν που συνέβη στη ζωή της πριν από έντεκα χρόνια – έχασε τον γιο της σε δυστύχημα – η ίδια επέλεξε να απομακρυνθεί από τον χώρο της τηλεόρασης και να ασχοληθεί με εναλλακτικές θεραπείες με σκοπό την καταπολέμηση
του πόνου. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ασχολείται πλέον με τον βελονισμό, τη ρεφλεξολογία και τη βοτανοθεραπεία κάνοντας συνεδρίες σε όποιον υποφέρει. «Μέσα από την εφαρμογή των γνώσεων μου πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω στους γύρω μου και χαίρομαι που μπορώ να βοηθάω», εξήγησε σε συνέντευξη της στην «Espresso».
Επιθυμώντας να επεκτείνει τις γνώσεις της, έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα Φυσικοθεραπείας στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Βρίσκεται στο πρώτο έτος της σχολής και όπως υποστηρίζει της αρέσει ο χώρος και την ενδιαφέρει η φυσιοθεραπεία αφού αποτελεί διεύρυνση των σπουδών της.
Η Μέλπω Κωστή αποχαιρέτησε την Αθήνα και μετακόμισε εδώ και λίγους μήνες στο Αίγιο. Δηλώνει ενθουσιασμένη με την πόλη καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα και αυτή με τη σειρά της την ηρεμία της με την νέα επαγγελματική πορεία της.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα