Ανησυχία για τη ζωή του Ανδρέα Μπάρκουλη: «Αρνείται να ξυπνήσει κι ας τον έχουν βγάλει από την καταστολή»

10:45 25/2/2016 - Πηγή: TVNea
Μετά την εισαγωγή του Ανδρέα Μπάρκουλη στο νοσοκομείο με αιμορραγικό επεισόδιο, η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Ο θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αγία Όλγα διασωληνωμένος μετά από πνευμονικό οίδημα που προέκυψε κατά την εισαγωγή του.

Η σύζυγος του, Μαρία Μπάρκουλη ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook. Με την σημερινή της ανάρτηση, στα social
media, εκφράζει την αγωνία της για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της και ενημερώνει όλους όσους αγαπούν τον ηθοποιό ότι οι γιατροί τον έχουν βγάλει από την καταστολή αλλά δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. «Φιλαράκια μου… δεν σας έχω γράψει τόσες μέρες όχι από αδιαφορία αλλά επειδή δεν έχω κάτι καινούργιο να σας πω… το παλεύει ακόμα… η αγωνία μου έχει χτυπήσει κόκκινο… αρνείται να ξυπνήσει κι ας τον έχουν βγάλει από την καταστολή τρεις μέρες τώρα… σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και για τα μηνύματα σας…», έγραψε χαρακτηριστικά.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα