Πέτρος Λαγούτης για ''Μάλιστα,σεφ!'': «Παίρνω το εστιατόριο και αρχίζω τις απολύσεις!»

11:46 22/4/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Πέτρος Λαγούτης επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στη σειρά «Μάλιστα, σεφ!»,στον ρόλο του Γρηγόρη, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω. Ο ίδιος μας μιλάει για τον ρόλο που πρόκειται να υποδυθεί, αλλά και όσα θα δούμε.

Μίλησέ μου για τον ρόλο που υποδύεσαι.
«Υποδύομαι τον Γρηγόρη, ο οποίος είναι φίλος του Φίλιππου και ενδιαφέρεται να αγοράσει το ''Chez Philippe''. Εκεί γνωρίζεται με την Κίκα, και από την πρώτη στιγμή δείχνει να γοητεύεται πολύ».

Θα αγοράσεις το εστιατόριο;
«Ο Φίλιππος αποφασίζει τελικά να μου το πουλήσει και αρχίζω
τις απολύσεις, μέχρι που εμφανίζεται μια νέα ιδιοκτήτρια».

Διεκδικείς την Κίκα από τον Μάνθο;
«Στην αρχή ο Μάνθος μού λέει ότι η Κίκα έχει κρυφή σχέση με τον Φίλιππο,προκειμένου να μείνω μακριά της, αλλά δεν αργεί να γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση...».

Πώς εξελίσσεται η σχέση τού Γρηγόρη με την Κίκα;
«Η Κίκα με χρησιμοποιεί προκειμένου να ζηλέψει ο Μάνθος. Απ’ ό,τι φαίνεται θα τα καταφέρει μια χαρά, αφού κάποια στιγμή πάει στο σπίτι της και τη βλέπει μαζί μου».

Πώς πέρασες στα γυρίσματα;
«Πάρα πολύ ωραία και δεν σου κρύβω ότι χάρηκα πολύ για τη συμμετοχή μου, γιατί με την ευκαιρία είδα και ανθρώπους που είχαμε δουλέψει στο παρελθόν είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση».

Πριν από λίγο καιρό κάνατε τον πιλότο για τη νέα καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη, τις ''Προδοσίες''.
«Η σειρά είναι “κλεισμένη”, από όσο ξέρω, για το MEGA Κύπρου, παρά το γεγονός ότι κάναμε πιλότο. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται στην Κύπρο. Το ίδιο κάναμε και με το “Ρουά Ματ”. Δηλαδή η σειρά είχε αγοραστεί κι εμείς κάναμε τον πιλότο».

Τι ρόλο θα κάνεις εκεί;
«Κάνω τον γιο του Γιώργου Νινιού.Είμαι γιατρός στους “Γιατρούς χωρίς σύνορα”, παντρεμένος και παράλληλα μπερδεμένος, αφού είμαι ερωτευμένος με την ίδια γυναίκα (Ευγενία Παναγοπούλου) που κατά σύμπτωση είναι ερωτευμένος και...ο αδελφός μου (Χάρης Κκολός)».

TV24http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα