Πέθανε η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον μετά από έξι μήνες σε κώμα

16:15 27/7/2015 - Πηγή: TVNea

Σε ηλικία μόλις 22 ετών και έξι μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της, όπως ακριβώς και η μητέρα της, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα.
Η νεαρή κοπέλα που είχε προσπαθήσει να κάνει καριέρα στο τραγούδι και στην υποκριτική στις 31 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν όλον αυτόν τον καιρό σε κώμα, χωρίς να παρουσιάζει καμία πρόοδο στην κατάστασή της.

Η
Μπόμπι Κριστίνα πήγε να βρει τη μητέρα της, έχοντας στο πλευρό της ολόκληρη την οικογένειά της, μόλις τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Γούτνεϊ Χιούστον, η οποία στα 48 της χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή στην μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με το TMZ, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς η 22χρονη κοπέλα βρέθηκε μέσα στο μπάνιο της με μελανιές στο πρόσωπο και στο σώμα της, πρησμένα χείλη και ένα σπασμένο δόντι, ενώ βασικός ύποπτος θεωρείται ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η οικογένεια της Μπόμπι Κριστίνα το βράδυ της Κυριακής, η 22χρονη «επιτέλους βρήκε τη γαλήνη στην αγκαλιά του Θεού».

star.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα