Παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision 2016! Οι έξι πρώτες χώρες του Α' Ημιτελικού.

16:31 25/4/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2016, θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη.

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου, ο δεύτερος την Πέμπτη 12 Μαΐου. Ενώ, ο Μεγάλος Τελικός θα γίνει το Σάββατο 14 Μαΐου. Οι τρεις βραδιές θα προβληθούν από την ΕΡΤ.

Σταδιακά
θα γίνονται παρουσιάσεις των τραγουδιών που θα λάβουν συμμετοχή,φέτος, στον διαγωνισμό. Την φετινή χρονιά έχουμε πολλά καλά τραγούδια, χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που κάνει την Eurovision, πολύ ενδιαφέρουσα!

Ξεκινάμε με τις έξι πρώτες χώρες του Α' Ημιτελικού, Φιλανδία, Ελλάδα, Μολδαβία,Ουγγαρία, Κροατία και Ολλανδία.
Ο πρώτος ημιτελικός είναι πολύ δυνατός, με εξαιρετικά τραγούδια και αναμένουμε εκπλήξεις!

Φιλανδία
Η Φιλανδία θα εκπροσωπηθεί από την Sandhjia και το τραγούδι Sing it away.
Ένα ωραίο κομμάτι, up tempo, ευχάριστο με μία τραγουδίστρια, που δείχνει να το διασκεδάζει αληθινά.
Πρόβλεψη: Εκτός Τελικού, οριακά

Ελλάδα

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει το συγκρότημα Αrgo, με το τραγούδι Utopian Land. Ένα αμφιλεγόμενο κομμάτι που είτε το μισείς, είτε το αγαπάς. Ο συνδυασμός αγγλικών και ποντιακού ραπ, δεν ξέρω πόσο θετικό αντίκρισμα θα έχει στους Ευρωπαίους. Αναμένουμε την εμφάνισή τους στην σκηνή της Eurovision, καθώς η πρώτη τους live εμφάνιση, δεν ικανοποίησε ούτε φωνητικά, ούτε και σκηνικά.
Πρόβλεψη: Εκτός Τελικού

Μολδαβία
Την Μολδαβία θα εκπροσωπήσει η Lida Isac, με το τραγούδι Falling Stars. Μία σχετικά αδιάφορη συμμετοχή, όχι κακή.
Πρόβλεψη: Εκτός Τελικού

Ουγγαρία
Η Ουγγαρία εκπροσωπείται με το τραγούδι Pioneer, το οποίο ερμηνεύει ο Freddie. Mία πάρα πολύ καλή επιλογή από την Ουγγαρία, καθώς είναι ένα πολύ δυναμικό τραγούδι, με όμορφους στίχους και, επίσης, η φωνή του Freddie έχει μία τραχύτητα, που την κάνει ξεχωριστή.
Πρόβλεψη: Τελικός, θέση 7-15

Κροατία

H φετινή εκπρόσωπος της Κροατίας ονομάζεται Nina Kraljic και θα ερμηνεύσει το μυστηριακό Lighthouse. Ένα πολύ όμορφο τραγούδι, χάρη στην εξαιρετική φωνή της Νina, και της υπέροχης, μαγικής μουσικής.
Πρόβλεψη: Τελικός, θέση 10-15

Ολλανδία
Την Ολλανδία θα εκπροσωπήσει o Douwe Bob, με το τραγούδι Slow Down. Το κομμάτι θυμίζει αρκετά την country, αμερικανική μουσική, Ένα ενδιαφέρον τραγούδι, διαφορετικό για τα δεδομένα της Eurovision. Και την τελευταία φορά που έστειλε κάτι παρόμοιο η Ολλανδία, το 2014, βρέθηκε στην 2η θέση.
Πρόβλεψη: Τελικός, θέση 10-15

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα