Πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game Of Thrones! Σχόλια και εντυπώσεις.

16:17 25/4/2016 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκανε σήμερα, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος, ο έκτος κύκλος της σειράς φαινόμενο Game of Thrones. Ο τίτλος του επεισοδίου ήταν "Red Woman".

Ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, με πολλές σκηνές έντονου συναισθηματισμού, αλλά και μπόλικης βίας, φυσικά. Ξεκίνησε από εκεί που μας άφησε την προηγούμενη χρονιά, και συνέχισε όλες τις ιστορίες που έμειναν ανολοκλήρωτες.

Ο νέος κύκλος μπήκε πολύ δυναμικά, με σημαντικές αποκαλύψεις, θανάτους και προδοσίες, ανοίγοντας
έτσι πολλές καινούργιες, άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες, δίνοντας το έναυσμα για μία εκπληκτική σεζόν, την καλύτερη που έχουμε δει ως τώρα, όπως μας υποσχέθηκαν οι παραγωγοί της σειράς.

Τα highlight του επεισοδίου ήταν κάποιοι θάνατοι, που διαμορφώνουν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό στον κόσμο του Game of Thrones, αλλά κυρίως το τέλος του επεισοδίου που κάνει μία εντυπωσιακή, κάπως περίεργη, αποκάλυψη.

Το μόνο αρνητικό του επεισοδίου ήταν, το πως παρακολουθήσαμε πολλά συνεχή σημαντικά γεγονότα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο τηλεθεατής να αντιληφθεί και κατανοήσει τι συνέπειες των πράξεων που διαδραματίστηκαν.

Με λίγα λόγια, ήταν ένα δυνατό και γρήγορο επεισόδιο, το οποίο ωστόσο δεν έδινε την δυνατότητα να επεξεργαστεί κανείς αυτό που έβλεπε. Ήταν βέβαια ένα επεισόδιο που στήνει εξαιρετικά το σκηνικό, προϊδεάζοντας για μία "μεγάλη" σεζόν.

To trailer του δεύτερου επεισοδίου, το οποίο θα προβληθεί την Δευτέρα 2 Μαΐου, στις 4 τα ξημερώματα.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα