Παρελθόν το "Αξίζει να το ζείς" από το Star !

17:21 4/9/2011 - Πηγή: TVNea
Παρελθόν αποτελεί για το Star η εκπομπή "Αξίζει να το ζεις"! Όχι, όμως, και η Τατιάνα Στεφανίδου ! Η γνωστή δημοσιογράφος πήρε τη μεγάλη απόφαση και έτσι...
θα τη δούμε από το φθινόπωρο να βάζει μία τελεία στην εκπομπή -που όλα αυτά τα χρόνια τόσο αγάπησε- και να γυρίζει σελίδα.


Η Τατιάνα αποφάσισε να αποχωριστεί το "Αξίζει να το ζεις" και από τα μέσα Σεπτέμβρη θα
παρουσιάζει στο STAR μία ολοκαίνουργια εκπομπή. Πρόκειται για μία εκπομπή η οποία θα στηθεί εξ΄αρχής και για την οποία η παρουσιάστρια δουλεύει εδώ και καιρό πίσω από τις κάμερες, έχοντας βέβαια στο πλευρό της τους στενούς συνεργάτες της.


Βέβαια, κάποια επιτυχημένα χαρακτηριστικά της περσινής της εκπομπής υπάρχει περίπτωση να διατηρηθούν για κάποιες μέρες της εβδομάδας και φέτος, όπως πχ ήταν η ενότητα με τα δραματοποιημένα "Σενάρια ζωής". Ένα πάντως, από τα πιο βασικά γνωρίσματα αυτής της εκπομπής του...κουτιού, θα είναι και το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει πολλούς guest, οι οποίοι θα εμφανίζονται κάποιες μέρες την εβδομάδα και θα κάνουν...παιχνίδι με την Τατιάνα και θα προέρχονται ο καθένας απ' αυτούς από εντελώς διαφορετικούς χώρους.
Keywords
Τυχαία Θέματα