Παρέλαση καναλιών στην Πάτρα από τον Σεπτέμβριο!

20:31 25/8/2014 - Πηγή: TVNea
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν αρκετές περιφερειακές ειδήσεις και κυρίως στην Πάτρα.Το tvnea.com συγκέντρωσε όλες τις τηλεοπτικές εξελίξεις.

Στην Πάτρα οι τηλεοπτικές μηχανές μπαίνουν στο ρελαντί και έτσι πολλοί σταθμοί μετά το Lepanto & το ΙΟΝΙΑΝ θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους , όπως το OPT,το
COSMOS, και το Best. Η Παμπελοποννησιακή εμβέλεια των καναλιών ώθησε τους ιθύνοντες για ένα νέα εμπορική επέκταση - επένδυση,

Το OPT του Πύργου ετοιμάζει ένα μικρό παράρτημα στην Πάτρα με συνεργείο.Ήδη στα δελτία του σταθμού βγαίνειη δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιανακοπούλου για τις ειδησεις απο την Πάτρα και ήδη έχει κάνει επαφές με τοπική εφημερίδα για ανευρευση δημοσιογραφων.

Ο COSMOS του Πύργου πουλήθηκε σε πατρινούς επιχειρηματίες και στα σχέδια τους είναι η δημιουργία ενός ομίλου με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό,αλλά και ενός διαδικτυακού portal.Ετοιμαζει γραφεία στην περιοχή της Αγίας Σοφίας,ενώ το δελτίο ειδήσεων της Πάτρας θα εχει μεγαλύτερο βάρος καθώς θα κατέχει την πλειοψηφία των τεχνικών και των δημοσιογράφων.
Το BEST Καλαματας ετοιμάζει και αυτό γραφεία στην Πάτρα(200τμ),ενώυπήρχαν σκέψεις για συνεργασία με μεγάλο mediaκο όμιλο αλλά αυτός προσανατολίζεται ήδη αλλού.
Το ΙΟΝΙΑΝ της Ζακύνθου που πλέον εχει ως σημείο αναφοράς και την μεγάλη πόλη της Πελοπόννησου ετοιμάζει νέες παραγωγές από την αχαική πρωτεούσα όπως καταλαβαίνουμε από το πρόσφατο διαφημιστικό trailer του καναλιού. Το συνεργείο της Πάτρας αποτελούν οι δημοσιογράφοι Νίκος Γιαπρακάς & Βίκυ Δρακούλη και οι τεχνικοί Κώστας Μαρσέλης & Μιχάλης Θεοδορακόπουλος.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα