Μία νέα σεζόν με νέα τηλεοπτικά δεδομένα και ένα νέο tvnea!

20:01 25/8/2014 - Πηγή: TVNea
Σήμερα έχει πρεμιέρα το νέο και ανανεωμένο tvnea.com και όλοι διακατεχόμαστε από χαρά,αλλά και αγωνία.Βρίσκομαι στο tvnea εδώ και 3 χρόνια και κάτι μήνες και πραγματικά σήμερα η αλλαγή είναι πιο ιδιαίτερη από κάθε φορά.Το site έχει τέλεια εμφάνιση και άκρως εύχρηστη.Οι αλλαγές όμως συμβαίνουν και στην τηλεόραση,αφού η νέα
χρονιά δείχνει ότι θα έχει αρκετό ενδιαφέρον.Μεταγραφές,νέες εκπομπές,νέα πρόσωπα,αλλά και παρουσιαστές που θα δοκιμαστούν για πρώτη φορά σε νέους ρόλους.

H μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα δοκιμαστεί σε καθημερινή τρίωρη εκπομπή στο Mega.Έχει αποδείξει το ταλέντο του στο θέατρο,σε show,σε σειρές,αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ διαφορετικό.Θα κάνει καλές συνεντεύξεις? Θα διαχειριστεί θέματα της showbiz? Θα μπορεί να φτιάξει ένα προιόν το οποίο να είναι ελκυστικό στην Ελληνίδα νοικοκυρά?Πόσο μάλλον όταν θα έχουμε και τη γυναίκα του δίπλα,την Έλενα Τσαβαλιά.Άλλη μία ηθοποιός με λιγότερα δείγματα γραφής,ωστόσο πρέπει εκείνη να προσπαθήσει και εκείνη πολύ.Πρέπει να αποδείξει ότι έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μία αμεσότητα με το τηλεοπτικό κοινό.

Απέναντι στον Ant1 σε δοκιμασία θα δούμε και τον Κώστα Δόξα (αν κλείσει στο πρωινó του Αντ1).Ένας τραγουδιστής χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία,ξεχώρισε μέσα από ένα show.Μένει να δούμε αν μπορεί να διαχειριστεί και το νέο του ρόλο σε μία καθημερινή εκπομπή.

Επίσης θα δούμε την Ελεονώρα Μελέτη σε κάτι πολύ διαφορετικό.Σε ένα κανάλι μικρότερης εμβέλειας και σε μία εκπομπή που δεν έχει κανένα στοιχείο lifestyle,αλλά διαθέτει άλλες απαιτήσεις.Δύσκολο το έργο και για τη Μαρία Ηλιάκη,η οποία ξεφεύγει από το Νίκο Μουτσινά και θα αναλάβει κάτι μόνη της,ενώ φυσικά για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί ο Κρατερός Κατσούλης ως παρουσιαστής σε εκπομπή υψηλών απαιτήσεων.

Οι αδελφές Ράντη προάγονται από πανελίστριες παρουσιάστριες lifestyle δελτίου και η Τατιάνα Στεφανίδου αναδιοργανώνει την εκπομπή της για να αντιμετωπίσει τη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης,την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει κάποια guest σε σήριαλ,αλλά θα κάνει το πρώτο του βήμα σε πρωταγωνιστικό ρόλο μιας σειράς,όπως και ο πολίστας Αντώνης Βλοντάκης.Αλέκα Καμηλά,Γιώργος Λιανός και Μπέτυ Μαγγίρα έχουν δύσκολη αποστολή,αφού για πρώτη φορά θα γίνουν πρώτα ονόματα μιας καθημερινής εκπομπής με με μεγάλο ανταγωνισμό.

Δύσκολα τα πράγματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,αφού πέφτει στα βαθιά.Θα αναλάβει δική της εκπομπή με θέματα gossip,επικαιρότητας,γυναικεία,συνεντεύξεις και πολλά άλλα.Φυσικά θα έχει και μία ασφάλεια,αφού ο Alpha όπως πάντα την προστατεύει.

Μεγάλο come-back κάνει και το Star στην ελληνική μυθοπλασία μέσα από την καθημερινή σειρά ¨Όρκος Σιωπής¨ και η αποστολή είναι δύσκολο,αλλά και ο Ant1 πρέπει να δώσει μάχη για να εγκαθιδρυθεί στις σειρές μετά από πολλά χρόνια.

Πρεμιέρα θα κάνει και ο Ευθύμης Ζησάκης σε τηλεοπτική σειρά μέσα από ¨Το Σόι¨ του Alpha,ενώ για πρώτη φορά θα γίνει κεντρικός παρουσιαστής ο Άκης Πετρετζίκης και μάλιστα σε δύο εκπομπές.Τέλος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μετά από 9 χρόνια θα έχει άλλο κεντρικό παρουσιαστή,το Νίκο Στραβελάκη και πρέπει επιτέλους η ενημέρωση στο Mega να αποκτήσει θετικό πρόσημο.

Εν κατακλείδι θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα σεζόν και το tvnea.com θα είναι εδώ.

TVMINDhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα