Παίχτες reality κατάντησαν οι 'Ηρωες' Alpha-Ant1

18:16 15/5/2013 - Πηγή: TVNea
Ξεπηδούν 'κοινωνικές κινήσεις μεγαλύτερες από την τηλεόραση',με συμμετέχοντες που-εντελώς τυχαία- έχουν επιλεγεί στο πρόγραμμα του Ant1,αλλά και του Alpha! Mήπως γίνονται auditions για το ποια συμμετοχή θα προσφέρει το πιο αυθόρμητο 'κλάμα'? Tην ίδια ώρα, ενοχλημένοι φέρεται να είναι οι άνθρωποι του Ant1 με τις πολλαπλές αντιγραφές.(Μην ξεχνάμε έχουν πληρώσει δικαιώματα concept).
Τι διαβάσαμε σε άρθρο του Γ.Μελά?
Κατ’ αρχάς το concept «Μητέρες της χρονιάς»
που πραγματοποιεί η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της με σκοπό να αναδείξει τις «Μητέρες» μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς πρόκειται να επιλεγούν οι δέκα καλύτερες, όπως ακριβώς και στους «Ήρωες».
Εκτός όμως, από τον… κλώνο, εντελώς… τυχαία, στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ που πρόκειται να μεταδοθεί αύριο Πέμπτη, ο δημοσιογράφος συναντά τους «Καλούς Σαμαρείτες της πόλης», που όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου είναι «Πρόσωπα ξεχωριστά, τα οποία άλλαξαν τη ζωή τους προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας. Πρόσωπα της διπλανής πόρτας, τα οποία στέλνουν σε όλους το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη είναι η σκυτάλη που οφείλουμε να μεταφέρουμε στην επόμενη γενιά».
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, ένας από τους «Σαμαρείτες», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που συναντήθηκε με τον Αντώνη Σρόιτερ είχε επιλεγεί από τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να είναι στους «Ήρωες». Αλλά μετά την… ταύτιση ιδεών, ίσως στο κανάλι του Αμαρουσίου… επανεξετάσουν την περίπτωση. Όπως αναφέρει πάντως το δελτίο Τύπου του ALPHA «Στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο Θησείο, στην πλατεία Κουμουνδούρου, αλλά και σε περιοχές όπως η Γλυφάδα, η Κηφισιά και το Μαρούσι, ο άνθρωπος της κοινωνικής κουζίνας, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, αποδεικνύει έμπρακτα τη σημασία της αλληλεγγύης προσφέροντας γεύματα σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης. Η ιδέα ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είδε δύο παιδιά να τσακώνονται για φαγητό πάνω από τα σκουπίδια. Το πρώτο βήμα ήταν να προσφέρει σε αυτά τα παιδιά φαγητό το οποίο έφτιαξε ο ίδιος. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια φίλων, διοργάνωσε ακόμη μεγαλύτερα κοινωνικά γεύματα». (Newsit)
Keywords
Τυχαία Θέματα