Ξεκινά η πρόβα τζενεράλε του 2ου ημιτελικού

18:01 15/5/2013 - Πηγή: TVNea
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ BONNIE TYLER.(+) 3 hot σκάνδαλα που ταλαιπωρούν τους διοργανωτές.
Στις 18.00 θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα του Alcohol is free.Η 1η πρόβα τζενεράλε θα διαδεχτεί μία ακόμα (22.00),εκεί όπου ψηφίζουν οι επιτροπές.Οι χώρες είναι 'μουδιασμένες', ειδικά όσα φαβορί δεν έχουν συμμαχίες. Το χθεσινό, προκλητικό αποτέλεσμα της πρόκρισης 6/6 Ανατολικών χωρών έχει θορυβήσει το Σαν Μαρίνο και τη Μάλτα,2 'αδύναμες'-πλήν
όμως με εξαιρετικά τραγούδια- χώρες. Αμήχανοι και οι άνθρωποι της Νορβηγίας,το τραγούδι της οποίας θεωρείται φαβορί, ακόμα και για την 3άδα.
Από την άλλη,όπως και να το κάνουμε,η Ελληνική συμμετοχή έχει παραδοσιακούς συμμάχους:Αλβανία,Βουλγαρία,Μάλτα,Αρμενία,Γερμανία και Ρουμανία δε μας έχουν ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 56 βαθμούς σε ημιτελικό! Σκεφτείτε πως 65 βαθμοί,λογικά,αρκούν για πρόκριση...

Την ίδια ώρα,πολλά είναι τα μικρά (ή μεγαλύτερα) σκανδαλάκια που ταλανίζουν το show.
-Πανικός έχει προκληθεί από την εύνοια προς το Ην.Βασίλειο.Η σκηνή υπερίπταται σε ένα σημείο,κάτι που αρνούταν πως προσφέρεται στις συμμετοχές,πριν έλθουν στο Μάλμο.
-Πολλά και τα τεχνικά προβλήματα.Αν και όλοι θεωρούσαν πως οι Σουηδοί,που βρίσκονται πίσω από τις μεγαλύτερες παραγωγές,θα είναι αψεγάδιαστοι,οι εγκαταστάσεις κρίνονται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μικρές για τις ανάγκες των δημοσιογράφων- καναλιών.
-Διέρρευσε το όνομα ενός Ολλανδού κριτή,κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της EBUεν λόγω κριτής απομακρύνθηκε άμεσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα