Ορθούλα Παπαδάκου : "Πέρασα ζόρι το καλοκαίρι"

12:27 21/12/2011 - Πηγή: TVNea

Την περιπέτεια με την υγεία της μοιράστηκε η Ορθούλα Παπαδάκου με τους ακροατές της εκπομπής Stars daily live του Κωνσταντίνου Αρκά στον Athens Jukebox radio.
Η πάντα χαμογελαστή και πληθωρική Ορθούλα μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι
με την υγεία της.
"Πέρασα ένα ζόρι και βασικά για μενα στην αρχή ήταν το άγνωστο που ήταν για ενάμιση μήνα. Δυστηχώς δεν βρήκαμε τι είχα απο την αρχή, ήταν πολύ δύσκολο και η διαγνωση ήταν οτι έιχα πάθει πέντε μικρά εγκεφαλικά. Γυμνάζομαι κάθε μέρα, κάνω καλή ζωή και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην αρχή μου λέγανε οτι είναι κρίση πανικού αλλά οταν άρχιζαν να μου τρέμουν τα χέρια και τα πόδια δεν νομίζω οτι έιναι κρίση πανικού. Τελικά μου έιπαν οτι είναι αυτοάνοσο νόσημα και κάνω μια αγωγή και αντιμετωπίζεται ευτυχώς! Πάνω απο όλα η υγεία παιδιά"
Σχετικά με την εμπειρία της στο black out του Αντ1 η Ορθούλα ΄δεχτηκε να συμμετάσχει παρόλο που ο μεγάλος της φόβος έιναι το σκοτάδι!
"πάντα είχα φοβία με το σκοτάδι απο μικρό παιδί, το έχω απο μωρό και μάλιστα ο αδερφός μου με φωνάζει "χέστρα" απο πολυ μικρή ηλικία και όντως απο το black out βγήκα διπλή χέστρα! Φοβάμαι τα ξαφνικα και στον κινηματογράφο δεν βλέπω ποτε θρίλερ αλλα ήταν καλή εμπειρία και ήταν για πολυ καλό φιλανθρωπικό σκοπό και μπράβο σε όλα τα παιδιά που είμασταν εκεί!"
Τέλος όσον αφορά τον δεύτερο κύκλο του Real hoυsewives αν γίνει βέβαια η Ορθούλα θα συμμετάσχει αν είναι και οι παλιές πρωταγωνίστριες του πρώτου κύκλου!
Όσοι θέλετε να ακούσετε την συνέντευξη της Ορθούλας Παπαδάκου μπορείτε να την ακούσετε εδώ
http://www.voreini.gr/?p=80506
http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα