Όλα όσα θα δούμε το σαββατοκύριακο στο JOIN US

09:01 27/12/2014 - Πηγή: TVNea
Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ και αυτό το γιορτινό Σαββατοκύριακο! Γιατί και τα Χριστούγεννα είναι καλύτερα με φίλους!
Το Σάββατο 27 Δκεμβρίου, στον καναπέ μας κάθεται η Μαρία Εκμετσίογλου, που αποκαλύπτει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου τα μυστικά της Πολίτικης κουζίνας και τον δημιουργικό τρόπο με τον οποίο ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται
τον Μιχάλη Ρακιντζή ο οποίος παραδέχεται ότι αν ξαναπήγαινε στηEurovision θα έλεγε το ίδιο τραγούδι και σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν τα media όλα αυτά τα χρόνια.
O Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει αλμυρό και γλυκό calzone, ενώ η Εμμανουέλα ετοιμάζει ψητό χοιρινό με μυρωδικά και dip φέτας.
Η Άννα Πρέλεβιτς μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε τη διάθεσή μας μία δύσκολη μέρα, η Nίκη Κάρτσωνα μας δείχνει πώς να διώξουμε τους μαύρους κύκλους ενώ η Ιλιάδα μοιράζεται 5 tips για λάμψη και νεότητα.
Ο Γιώργος Ξηρός μας προσκαλεί σε ένα event που δεν έχουμε ξαναδεί. Φωνάζει τους προπονητές, τους μαθητές και τους φίλους και κάνουν γυμναστική στις 11 το βράδυ.
Ο Λευτέρης Λαμπράκης ανοίγει το ρετρό του συρτάρι και παρουσιάζει εικόνες της γιορτινής Αθήνας στη δεκαετία του '50 και του '60 μέσα από το σινεμά και η Μάρω Παρασκευούδη μας δείχνει πώς να φτιάξουμε το ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί Gluhwein.
Τέλος, η Έλενα Παπαβασιλείου από το σπίτι του Άη-Βασίλη διαβάζει το γράμμα που του έγραψε. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου καλωσορίζει την Κάτια Δανδουλάκη η οποία τοποθετείται για την κόντρα Ρουβά-Διαβάτη και σχολιάζει το Dancing with the Stars.
Στο MAN-IFESTO του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρίσκουμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος συμμερίζεται την άποψη ότι στον πρωταθλητισμό«ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα». Όσο για τον Γιάννη Αποστολάκη, αυτή τη φορά ετοιμάζει σαλάτα με πένες και ψητά λαχανικά.
Η Εμμανουέλα από την άλλη, μας μαγειρεύει χωριάτικη πίτα με ανθότυρο και μπρόκολο και αλμυρά μπισκότα.
Στη συνέχεια, η Μαρία Χολέβα μας δείχνει πώς γίνεται η αλλαγή πάνας και η Βίκυ φτιάχνει μια Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα από πλαστικά μπουκάλια.
Τέλος, ο Ηλίας Βρεττός κάνει πατινάζ στο Snow Land στο ΟΑΚΑ και μας λέει τι θα κάνει και ποια θα φιλήσει πρώτη για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Gossip-tvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα