Ολα έτοιμα για το «X-Factor»

10:31 14/1/2016 - Πηγή: TVNea
Οι τελικές υπογραφές μένουν για να ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία ενός από τα πιο δημοφιλή μουσικά τάλεντ σόου. Το «X-Factor» επιστρέφει στον Σκάι και η «Espresso» έμαθε όλες τις λεπτομέρειες πριν από την έναρξή του. Είστε έτοιμοι;

Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής, όπως και τις προηγούμενες χρονιές στον ΑΝΤ1. Μόνο που, αντί για τον Θέμη Γεωργαντά, στο backstage θα έχει την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη θέση από πολλούς «μνηστήρες». Οσο για την κριτική επιτροπή; Θα την απαρτίζουν ο Γιώργος Θεοφάνους,
η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης των Onirama, ο οποίος ήταν από την αρχή ένα από τα φαβορί, ωστόσο ακουγόταν έντονα και το όνομα του Χρήστου Μάστορα από τις MΕΛΙSSES.

Σε ρόλο γκεστ θα βρεθεί ο Γιώργος Λεβέντης, ο οποίος έχει και τα δικαιώματα του τηλεοπτικού προϊόντος ενώ έχει περάσει από τη θέση του κριτή, όταν το σόου ήταν στον ΑΝΤ1.

Αξιολόγηση ταλέντων

Δεν θα είναι όμως ο μόνος, αφού και ο Δημήτρης Λιγνάδης θα εμφανίζεται κάποιες φορές, προκειμένου να βοηθάει στην αξιολόγηση των ταλέντων. Εκτός από τους δυο τους, από το πλατό θα περάσουν και άλλα ηχηρά ονόματα της showbiz, προκειμένου να κρίνουν τους υποψηφίους.

Οπως μαθαίνουμε, επίσης, ο Σάκης Ρουβάς στα τελευταία ραντεβού που είχε με τους υπευθύνους του καναλιού και πριν υπογράψει έβαλε τους δικούς του όρους. Μεταξύ αυτών είναι ότι θέλει να έχει λόγο στην αξιολόγηση των παικτών. Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, τις αντιπαραθέσεις που είχε με τους κριτές, διαφωνώντας πολλές φορές με τα σχόλιά τους; Γι' αυτό θέλει να έχει κι εκείνος γνώμη, όταν το κρίνει απαραίτητο.

Πηγή:http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα