Οι τηλεθεατές έδωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο χορευτικό show.

21:51 18/11/2013 - Πηγή: TVNea
Το 4ο live του DANCING WITH THE STARS 4 ήταν μια ελληνική Freestyle βραδιά γεμάτη ρυθμό, χαρά, πάθος και αγαπημένα τραγούδια. Οι δημιουργικές χορογραφίες κυριάρχησαν και οι παίκτες κέρδισαν για ακόμα μια Κυριακή τις εντυπώσεις του κοινού, που χάρισαν στο δημοφιλές show υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, το 4ο live του DANCING WITH THE STARS
4 κυριάρχησε στη ζώνη του στο κοινό 15-44, με τη διαφορά από το δεύτερο κανάλι να φτάνει τις 12,4 μονάδες και στις γυναίκες 15-44 να του δίνουν προβάδισμα 23,3 μονάδων. Ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του, προήλθε από τις γυναίκες 15-24 με 26,6 μονάδες.

Οι τηλεθεατές έδωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο χορευτικό show. Πιο συγκεκριμένα: στο σύνολο του κοινού το 4ο Live, έφτασε το 33,2% με σχεδόν 1.400.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 33,9%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε ως συνήθως στα γυναικεία κοινά. Στις γυναίκες 15-24 άγγιξε το 49,5% και στις 15-44 σημείωσε 42,4%. Στις γυναίκες 25-44 η τηλεθέαση έφτασε το 41,4% - το υψηλότερο μερίδιο που έχει δώσει φέτος στο show το συγκεκριμένο κοινό, μετά την πρεμιέρα.

Το δημοφιλές show, έδωσε δυναμικό παρών και στα Social Media.
Με χιλιάδες mentions αναδείχτηκε 2ο Trending topic ημέρας!

Για ακόμα μία Κυριακή, η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, έδωσε το σύνθημα της έναρξης, οι 12 stars πλημμύρισαν τη σκηνή και η Ντορέττα Παπαδημητρίου κράτησε τον ρυθμό από Green Room. Στο 4ο Live, η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στον ρόλο του guest κριτή.

Ο χορός για όλους τους διαγωνιζόμενους ήταν το Freestyle. Στο 4ο live, η Ελένη Χατζίδου παρουσίασε μια θεατρική χορογραφία με κέφι και χιούμορ. Αν και οι κριτές βρήκαν την εμφάνισή της καλύτερη από κάθε άλλη φορά, το κοινό με την ψήφο του δεν μπόρεσε να της εξασφαλίσει την παραμονή στο παιχνίδι. Έτσι, ήταν η τρίτη παίκτρια που αποχώρησε από το show.

Ο Άλεξ Κάβδας έκανε την αρχή στο χθεσινό Live. Παρουσίασε μια δυναμική χορογραφία και τερμάτισε με 20 βαθμούς. Με πάθος και ρυθμό, χόρεψε η Χρύσπα, αλλά τερμάτισε στην τελευταία θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς. Ο Μιχάλης Μουρούτσος ανέδειξε ένα διαφορετικό ύφος, πιο χαλαρός και αισθητά βελτιωμένος ολοκλήρωσε τη χθεσινή του εμφάνιση με 21 βαθμούς. Τη 2η θέση στην κατάταξη κατέκτησε η Ευαγγελία Αραβανή. Εκτελώντας μια γρήγορη χορογραφία με έντονο το θεατρικό στοιχείο, απέσπασε 26 βαθμούς. Η Γωγώ Μαστροκώστα παρουσίασε μια ρομαντική χορογραφία και τερμάτισε με 23 βαθμούς. Ο Ησαΐας Ματιάμπα έδωσε ενέργεια και χαρά με τον χορό του, πραγματοποίησε lifts και ακροβατικά και απέσπασε 24 βαθμούς, κερδίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία του μέχρι στιγμής στο show. Μια εκκεντρική χορογραφία με ευρηματικά στοιχεία, παρουσίασε ο Λάκης Γαβαλάς και η επιτροπή του έδωσε 21 βαθμούς. Η χορογραφία της Κατερίνας Στικούδη ήταν δυναμική και γεμάτη ένταση, είχε κίνηση, ενέργεια, έκφραση και οι κριτές της έδωσαν 25 βαθμούς. Η Μαίρη Συνατσάκη τερμάτισε στην 1η θέση με 28 βαθμούς, παρουσιάζοντας μια ευρηματική χορογραφία με συναίσθημα και συγχρονισμό. Ο Θάνος Καληώρας χόρεψε με κέφι και ανεβασμένη διάθεση και από την επιτροπή απέσπασε 20 βαθμούς. Με ένα εντυπωσιακό φινάλε ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις των παικτών. Η Κλέλια Πανταζή τερμάτισε κι αυτή στην 1η θέση, παρουσιάζοντας μια απαιτητική και ευφάνταστη χορογραφία, που της χάρισε 28 βαθμούς.

Ραντεβού στον ΑΝΤ1 την ερχομένη Κυριακή στις 21:15 για το 5ο live, την 4η αποχώρηση… αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος καθώς και το Σωματείο «Αλκυονίδες» Κύπρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα