Eurovision 2014: Βατερλώ | 1 ακόμη χώρα βλέπει την πόρτα της εξόδου;

18:31 18/11/2013 - Πηγή: TVNea
Χρόνια είχαμε να ζήσουμε τόσο επεισοδιακή διοργάνωση της Eurovision, τα... παρατράγουδα της οποίας να ξεκινούν έξι μήνες πριν τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού!

Αναμφίβολα, στη Eurovision του 2014 πρόκειται να λάβουν μέρος οι λιγότερες χώρες των τελευταίων 10 χρόνων. Οι επισήμως επιβεβαιωμένες συμμετοχές φτάνουν μέχρι στιγμής τις 32 (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας), ενώ αναμένεται ακόμη απάντηση από άλλες 7.

Ωστόσο, μετά την Κύπρο
και την Κροατία, στον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα βαδίζει και η Ρουμανία. H "χώρα του Κόμη Δράκουλα" δυσκολεύεται - σύμφωνα με τον πρόεδρο του τηλεοπτικού φορέα TVR - να αντεπεξέρθει των οικονομικών απαιτήσεων του διαγωνισμού και η συμμετοχή της χώρας δείχνει αβέβαιη. Μάλιστα, ο ίδιος ο Dan Manoliu δημοσίευσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, πως οι παροχές του TVR για τη Eurovision θα μειωθούν δραματικά και πως "δυστυχώς μάλλον δεν θα συμμετάσχει". Όμως, τίποτα δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί ακόμα.

Τέλος, η EBU, εκτός από τη Ρουμανία, αναμένει απαντήσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό από την Ιταλία, τη Μολδαβία, τη Σερβία, τη Σλοβενία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και την Πολωνία, η οποία δείχνει φέτος πρόθυμη να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια αποχής.
Keywords
Τυχαία Θέματα