Οι συνολικές βαθμολογίες και σχόλια των παικτών του ¨Y.F.S.F¨ για τα πρώτα 3 live!

13:45 25/3/2014 - Πηγή: TVNea
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το tvnea κάνοντας εξειδίκευση στα τηλεοπτικά σόου θα σας παρουσιάζει κάθε εβδομάδα τη συνολική βαθμολογία που έχουν οι παίκτες του ¨Your face sounds familiar¨.Να σας θυμίσουμε πως έχουν πραγματοποιηθεί 3 lεκπομπές και ότι επίσης στον τελικό θα διαγωνιστούν οι 4 πρώτοι.

Λευτέρης Ελευθερίου 65
Παντελής Καναράκης 65
Γιάννης Σαββιδάκης 58
Κώστας Δόξας 44
Σοφία Κουρτίδου 40
Μπέτυ Μαγγίρα 39
Άρης Πλασκασοβίτης 38
Ελευθερία Ελευθερίου
35
Σοφία Βόσσου 33
Βανέσα Αδαμοπούλου 33

Λευτέρης Ελευθερίου και Παντελής Καναράκης είναι το μεγάλα φαβορί.
Πέρυσι ήταν ξεκάθαρο από τις πρώτες 3 εκπομπές πως νικητής είναι ο Θανάσης Αλευράς.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης παίρνεις καλές βαθμολογίες από επιτροπή και από κόσμο,ωστόσο και στις 3 εκπομπές κανένας συμπαίκτης δεν του έχει χαρίσει το 5αρι του και για αυτό το λόγο φτάνει στην πηγή,αλλά δεν πίνει νερό(ίσως πρέπει να δει λίγο το χαρακτήρα του στους συναδέλφους του).

Ο Κώστας Δόξας από αδιάφορος στον πρώτο live έχει κάνει την έκπληξη.

Η Σοφία Κουρτίδου καταποντίστηκε πολύ στο δεύτερο live.Έχει κερδίσει τον κόσμο κυρίως για την ερμηνεία της στο τραγούδι παρά για την ενσάρκωση.

Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν έχει ευνοηθεί από την άποψη ότι δεν της έχει τύχει κάτι ελληνικό ποτέ,κάτι το οποίο είναι πιο οικείο στον κόσμο.

Ο Άρης Πλασκασοβίτης πήγε πάρα πολύ άσχημα στο πρώτο live,ωστόσο μετά ανέβηκε.Αν συνεχίσει έτσι και στα επόμενα επεισόδια έχει πιθανότητες να ανέβει και άλλο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν παίρνει καλές βαθμολογίες από επιτροπή,όμως τη στηρίζει πολύ ο κόσμος από το σπίτι.Κάθε φορά παίρνει στα τηλεφωνήματα καλές βαθμολογίες.Αν κάποια φορά πάει έστω και μέτρια στην επιτροπή μπορεί να βγει πρώτη.

Η Σοφία Βόσσου είναι μάλλον άγνωστη στον κόσμο που ψηφίζει και ο χαρακτήρας της δεν έχει κερδίσει τον κόσμο.Τσαλακώθηκε για πρώτη φορά στο 3o live,αλλά ήταν κακότυχη διότι την Κυριακή που μας πέρασε ήταν αρκετοί πολλοί καλοί.Αν αυτή την εμφάνιση την είχε κάνει σε άλλο επεισόδιο ίσως να έβγαινε και πρώτη.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου ακόμα δεν έχει τσαλακωθεί και για πολλούς παραμένει άγνωστη.
Keywords
Αναζητήσεις
οι βαθμολογίες των παικτών του yfsf, σχόλια για τους παίκτες του yfsf
Τυχαία Θέματα