Οι «Δέστε τους» απάντησαν στον Νότη Χριστοδούλου

13:07 17/11/2011 - Πηγή: TVNea
Tην παρέα του «Δέστε τους» συνάντησε η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησαν στις αιχμές που άφησε για εκείνους ο πρώην συνεργάτης τους, Νότης Χριστοδούλου. Πρώτος ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε:

«Δεν πικραίνομαι για τέτοια πράγματα. Για πράγματα παροδικά και αυτό είναι κάτι παροδικό. Θα το ξεχάσουμε όλοι κάποια στιγμή και θα είναι όλα μια χαρά. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα ξεχαστεί… Αυτό το είχα αντιμετωπίσει και με τον Γρηγόρη, την περίοδο που έκανα εκπομπή μαζί του και μετά με την Κατερίνα Ζαρίφη που έκανα τον Πρωινό Καφέ. Το
ότι κάνουν κάποιοι μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι είναι και φίλοι. Δεν το λέω αρνητικά, αλλά έτσι είναι». Η δε Μαρία Ηλιάκη, είπε: «Τον αγαπώ και μιλάμε και ό, τι είχα να του πω, του το είπα κατ’ ιδίαν. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ το Facebook, το Twitter ή τις κάμερες. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Νομίζω ότι όταν τελειώνει μια σχέση, είναι καλό να λήγει όμορφα και από τις δύο πλευρές». Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου δε θέλησε να πει κάτι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα online


Keywords
Τυχαία Θέματα