Λάουρα Νάργες: «Αν κάποιος ενοχλείται είναι δικαίωμά του»

12:52 17/11/2011 - Πηγή: TVNea
Για τη σέξι εμφάνισή της και για τον ρόλο που παίζει η τηλεόραση στη ζωή της, μίλησε στο περιοδικό «TV Έθνος» η Λάουρα Νάργες. Η ίδια θεωρεί τον εαυτό της σέξι; «Σε γενικές γραμμές θα έλεγα πως δεν το αισθάνομαι. Το αν είμαι ή όχι σέξι νομίζω ότι είναι τελείως υποκειμενικό και καλύτερα να το κρίνει ο κόσμος» δήλωσε. Υπήρξε στιγμή στη μέχρι τώρα καριέρα της που αισθάνθηκε ότι την «ψώνισε»; «Πιστεύω πως το να την ψωνίσει κανείς είναι αποτέλεσμα της ευάλωτης προσωπικότητας. Αν γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, αν έχεις ασχοληθεί μαζί του και γνωρίζεις ποιος είσαι, τότε δύσκολα θα
σου συμβεί κάτι τέτοιο. Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την ψωνίσει κάποιος- και στο κάτω-κάτω όλοι άνθρωποι είμαστε» τόνισε.

Για ποιο λόγο μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης; «Με τράβηξε πολύ ο τρόπο έκφρασης. Τον βλέπω πολύ καλλιτεχνικά τον χώρο της τηλεόρασης και ίσως αυτό να οφείλεται στην επαφή μου με τον χορό, ο οποίος είναι η και η απόλυτη Τέχνη για μένα. Μέσα από τον χορό εκφράζεις τον τα αισθήματά σου, τη διάθεσή του και τις σκέψεις σου. Έτσι λοιπόν βλέπω και την τηλεόραση».

Όσον αφορά τις κριτικές που έχει ακούσει κατά καιρούς για την ξενική προφορά της, είπε: «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ο καθένας έχει τη γνώμη του την οποία ελεύθερα μπορεί να εκφράζει. Αν κάποιος ενοχλείται είναι δικαίωμά του. Σε αυτό τον χώρο όπου είμαστε είναι λογικό να ακούγονται διάφορες απόψεις».

Πηγή: yupi.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα