Οι WEB SERIES στο ΑΝΤ1 WEB TV Plus!

09:46 23/9/2011 - Πηγή: TVNea

«STICK AROUND». Κόλλημα και ο 3ος κύκλος!
Από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου το Stick Around στο ΑΝΤ1 WEB TV Plus! Δείτε τα ολοκαίνουργια επεισόδια από τον 3ο κύκλο της αγαπημένης web σειράς κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά τις 10:00.
Ο Ορέστης και η Ίρμα, ο Μίλτος και η Όλγα, ο Τόνυ και η Στέφι, η Ζένια, ο Θέμης και η Χριστίνα, η παρέα του Stick
Around πάντα δεμένη και αγαπημένη, αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Ο Ορέστης και η Ίρμα είναι πάντα ερωτευμένοι, όμως η νέα δουλειά του Ορέστη και η είσοδος της Χριστίνας στη ζωή του, θα φέρει τα πάνω, κάτω στη σχέση τους. Ο Μίλτος που συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με την Όλγα, κάνει ότι μπορεί για να την κερδίσει ξανά, όμως σε αυτή την προσπάθεια θα μάθει, με έναν επώδυνο τρόπο, πόσο δύσκολο είναι τελικά να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Η Στέφι ζει την απόλυτη ευτυχία με τον Τόνι, αλλά εκείνος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Ζένια, ενώ κι εκείνη είναι αποφασισμένη να μπει ανάμεσά τους και να τους χωρίσει… με κάθε τρόπο! Την ίδια στιγμή ο Θέμης και η Χριστίνα, για τους δικούς του λόγους ο καθένας, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη σχέση των παιδιών.....

Η φιλία, η αγάπη, ο έρωτας, το πάθος, η εμπιστοσύνη δοκιμάζονται και στον 3ο κύκλο! Οι αποφάσεις είναι δύσκολες, όμως το κέφι δεν τους εγκαταλείπει. Ξέρουν καλά πως οι φίλοι, στα εύκολα και στα δύσκολα, είναι μαζί. STICK AROUND θα πει πως όλοι σ’ αυτήν την παρέα είναι «κολλημένοι» με τη ζωή και δεν το βάζουν κάτω…όπως κι αν τους τα φέρνει!
Από τις 27 Σεπτεμβρίου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά τις 10:00, στο ΑΝΤ1 WEB TV Plus… STICK AROUND κι εσείς στο http://www.antenna.gr/stickaroundwww.antenna.gr/stickaround για τον 3ο κύκλο της αγαπημένης σας web σειράς.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λίνος Χριστοδούλου
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντέλα Φώσκολου
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PLD Production
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ελένη Λιάσκα, Κατερίνα Δημητρόγλου, Όλγα Πολίτη, Θάνος Χρόνης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Δανάη Αγγελάτου, Θοδωρής Ελευθεριάδης, Μαριλένα Ράδου.

«The Cut». Η συνήθεια που… δεν κόβεται!
Η επιτυχημένη νεανική web σειρά του BBC, συνεχίζεται δυναμικά με τον 2ο κύκλο επεισοδίων. Από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 10 στο ΑΝΤ1 Web TV Plus. Η δραματική online σειρά θα εξακολουθήσει να μας κάνει followers στη ζωή των 4 νεαρών από το Λονδίνο. Ενώ, οι ανατροπές, οι δυνατές συγκινήσεις και οι περιπέτειες μέσα σε μια παγκόσμια μητρόπολη γεμάτη απρόοπτα, θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην καθημερινότητα των ηρώων μας.
Μια νέα χρονιά ξεκινάει στο Deaconsfield και μαζί της φέρνει νέες ευκαιρίες και καινούργια ξεκινήματα. Είναι έτοιμη η Olive να ξεπεράσει τον Stephen και η Marla τον Jay; Τι ακριβώς σχεδιάζει η Amy Mackinnion; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα πάρουν απαντήσεις από τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10 στο ΑΝΤ1 Web TV Plus.
Το The Cut, μας ταξιδεύει στον φαινομενικά cool κόσμο της νιότης, αποδεικνύοντας όμως πως το να είσαι νέος, δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση, αφού ο Τζέι, η Μάρλα, ο Στίβεν, η
Keywords
Αναζητήσεις
www.antena.gr/webty
Τυχαία Θέματα
WEB SERIES, ΑΝΤ1 WEB TV Plus,WEB SERIES, ant1 WEB TV Plus