Τι γίνεται με την Δήμητρα Ρουμπέση;

09:06 23/9/2011 - Πηγή: TVNea
H εκπομπή ''Πρωινή Μελέτη'' έδωσε ένα ρεπορτάζ για την Δήμητρα Ρουμπέση που αφορούσε την νέα της προσωπική ζωή που την θέλει τρισευτυχισμένη με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Λιβέρη. 
Συγκεκριμένα δεν μίλησε η ίδια για αυτήν την προσωπική της ζωή, αλλά φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού απ τους οποίους αποσπάστηκαν πληροφορίες διάφορες για την ζωή της Δήμητρας και του Γιάννη. 
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και φίλος της Δήμητρας Ρουμπέση, ο Λεύτερης Βάσος είπε: «Τα παιδιά, τώρα
που έχουν και το παιδάκι τους, δεν είναι και πολύ εύκολο να τους συναντήσουμε και δεν μιλάνε για την προσωπική τους ζωή. Δεν είναι όμως απόμακροι. Είναι φιλικοί προς εμάς, δεν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν,προστατεύοντας βέβαια την ιδιωτική τους ζωή. Είναι πάντα ευχάριστοι, θετικοί και ζουν πολύ ευτυχισμένοι. Τώρα που έχουν και το παιδάκι τους, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Το μωράκι τους είναι πανέμορφο και μοιάζει πολύ στην μαμά του». Αλλος φίλος του ζευγαριού είπε: «Το μωρό το βλέπουμε πολύ συχνά να είναι μαζί τους. Η ίδια το φροντίζει, πηγαίνουν βόλτες και τους βλέπαμε να πηγαίνουν συχνά στη θάλασσα να κάνουν τα μπάνια τους. Είναι συνέχεια μαζί».
Οσον αφορά τα επαγγελματικά της κυρίας Ρουμπέση, αν και της έγινε πρόταση να επιστρέψει στην TV, η ίδια αρνήθηκε καθώς αυτό που την ενδιαφέρει είναι να φροντίζει το μωρό της, και τίποτα άλλο. Επίσης σίγουρο είναι ότι πλεον δεν αποφασίζει μόνη της για τις κινήσεις της, αλλά μαζί με τον σύντροφο της, που σύντομα θα είναι και σύζυγος της καθώς ο πολιτικός γάμος βρίσκεται ''καθ'οδόν'' και θα γίνει μάλλον μαζί με την βάφτιση του γιού τους. 
Εμείς ευχόμαστε ''Καλη συνέχεια'' να έχει η Δήμητρα, στην νέα της ζωή και να ζήσει ευτυχισμένη με την οικογένεια της που σύντομα θα είναι με την ευρύτερη έννοια του όρου.
Keywords
Τυχαία Θέματα