Ο Στάθης Πουρουτίδης ανάμεσα σε δυό Ελένες!

13:15 22/2/2015 - Πηγή: TVNea
Όλα γίνονται τελικά για μια ωραία Ελένη. Και πόσο μάλιστα όταν αυτή η Ελένη είναι η Μενεγάκη.
Διαβάζοντας και ξαναδιαβάζοντας το κείμενο της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη προσπάθησα να καταλάβω ένα πράγμα.

Γιατί το έκανε τώρα, γιατί αποφάσισε να ανοίξει πυρ στην άλλοτε αγαπημένη της παρουσιάστρια, που υμνολογούσε και θεοποιούσε μέσα από τα περιοδικά της και όχι μόνο. Δεν θα το αναλύσω πολύ για το τι είπε η μια και τι η άλλη, ας τα βρουν μεταξύ τους. Θα μείνω στο ζουμί της υπόθεσης.

Στην
εκδότρια που ξεκατινιάζεται, κάτι που δεν συνάδει φυσικά με το πρόσωπο της και την εικόνα που πλασάρει τόσα χρόνια απέναντι στην σταρ . Έμειναν στην άκρη τα μαργαριτάρια, τα κασμίρια , τα μεταξωτά και τα επώνυμα συνολάκια και ξεκίνησε το μπουγαδόνερο. Που δεν μπορεί να είναι όλο αυτό, απόρροια του εκνευρισμού της για τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσε η Ελένη Μενεγάκη για να προστατέψει τα παιδιά της. Εδώ είναι μαζεμένα πολλά χρωστούμενα (που λένε και στο χωριό μου) και έσκασαν τώρα, για να να τσαλακώσουν την βασιλική μπέρτα της παρουσιάστριας.

Τα ερωτήματα γεννήθηκαν το ένα μετά το άλλο μέσα μου, αλλά πάντα είχαν και μια απάντηση στο τέλος. Γιατί τόσα χρόνια η κομψότατη Έλενα Μακρή - Λυμπέρη δεν μίλησε για τα βεντετιλίκια της βασίλισσας; Γιατί δέχθηκε να την απειλεί όπως γράφει με την μη παρουσία της στα χλιδάτα βραβεία και δεν το άνοιξε το στοματάκι της τότε;

Γιατί τα βάζει με το κοινό της Ελένης, που μεταξύ μας είναι και μέσα στα δημόσια νοσοκομεία και όχι μόνο στο ΥΓΕΙΑ, που η ίδια γνωρίζει, καθώς το βιοτικό της επίπεδο, της δίνει αυτή την δυνατότητα. (Ενώ όλοι οι άλλοι και πάνω απ' όλα οι εργαζόμενοι, που έμειναν στον δρόμο από τον όμιλο Λυμπέρη, δεν τα έχουν).

Γιατί κορόϊδευαν τον κόσμο με ψηφοφορίες, αφού μόνο με ένα τηλεφώνημα κανονιζόταν η απονομή και μάλιστα με διάρκεια. Και τέλος τι στράβωμα έχει με τις τσίχλες, το μάσημα και η φούσκα είναι το θέμα, μέσα σε όλο αυτό το ψεύτικο πανηγύρι λάμψης και χλιδής που πλάσαρε; Ας μη λέμε πολλά λόγια.

Η Ελένη είναι καλή όταν πάει με τα νερά μας, διαφορετικά δεν; Μαγκιά της λοιπόν αν μπορεί και κινεί ένα ολόκληρο σύστημα και το φέρνει γύρα ανάλογα με την όρεξη της. Και η κυρία Μακρή - Λυμπέρη αυτό έκανε για να ξεπουλάνε τα περιοδικά της. Λεφτά της έφερνε για να μπορεί η ίδια να συνεχίζει την ζωή της.

Άλλωστε η Ελένη Μενεγάκη (που και εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα και δεν της δίνω το αλάθητο) μέσα από αυτό που είναι ( μια τηλεοπτική μετοχή που χτυπάει κόκκινο) έδωσε καλό μεροκάματο και στους συνεργάτες της, αλλά και σε όλους που ασχολούνται μαζί της Το σύστημα λοιπόν, πάντα έτσι ήταν και όλοι οι εμπλεκόμενοι το ξέρουν κι ας κάνουν τέτοια είδους ατοπήματα, γιατί θίχτηκαν.

Δεν ανακαλύψαμε τώρα την πυρίτιδα. Όταν έχεις να κάνεις με την Μενεγάκη που ο κόσμος της συγχωρεί και στο τέλος, διαγράφει γάμους, χωρισμούς, τσακωμούς, έρωτες, διαζύγια και ότι άλλο έχει ζήσει, τότε μη το ψάχνεις και μην ξεκινάς ΤΩΡΑ, καμιά επανάσταση, κανένα πόλεμο, διότι λυπάμαι που το λέω... είναι μια παταγώδης αποτυχία, μια μάχη που δεν κερδίζεται. Έπρεπε να το είχες κάνει νωρίτερα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα