Ο Σπ.Παπαδόπουλος για το ξεσκαρτάρισμα στο χώρο του θεάματος

18:50 30/1/2013 - Πηγή: TVNea
Για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου σχετικά με το ξεσκαρτάρισμα στο χώρο του θεάματος αναφέρθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Αναγκαστικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στο χώρο του θεάματος. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι καλώς γίνεται αυτό. Απλώς κακώς γινόταν, όταν άνθρωποι που ήταν περαστικοί ή απλώς που ήταν όμορφοι στο δέμας, έμπαιναν στην καλλιτεχνική διαδικασία χωρίς να έχουν λόγο και κανένα έρμα. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα, δεν σημαίνει
ότι είναι καλό, γιατί μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά. (Η κρίση) δεν πέταξε έξω ανθρώπους που δε θα είχαν σχέση με τη δουλειά και που κακώς ήταν μέσα (στον χώρο). Και δεν είναι μόνο ηθοποιοί, μιλάμε για συντεχνίες και κυρίως οι τεχνικοί. Για παράδειγμα, ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να κάνει και κάποια άλλη δουλειά, ένας καμεραμάν όμως, και μάλιστα σπουδαίος, άνθρωποι που είχαν 4-5 προτάσεις κάθε καλοκαίρι, τώρα έρχονται στο θέατρο και σου λένε «να κουβαλάω σκηνικά». Αλλά και ηθοποιοί πολύ καλοί, έχουν μείνει απ’ έξω διότι δεν είναι ότι γίνονταν 30 δουλειές και τώρα έγιναν 10, αλλά γίνονταν 35 και τώρα δεν γίνεται καμία. Υπήρχαν λοιπόν ηθοποιοί που επειδή είχαν 4-5 προτάσεις κάθε χρόνο, σου λέει «τηλεόραση θα έχω», άρα κανονίζω την πορεία μου, παίρνω δάνειο ή στέλνω το παιδί μου σ’ ένα καλό σχολείο ή οτιδήποτε.

Στο Βήμα Fm και στην εκπομπή της Αφροδίτης Γραμμέλη και του Κοσμά Βίδου

MHN ΞΕΧΝΑΣ:ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ TVNEA. ΚΑΝΕ ΑΠΛΑ LIKE ΣΤΟ OFFICIAL FAN PAGE ΕΔΩ .
Keywords
Τυχαία Θέματα