Ανατρεπτικό το 12ο live του DWTS!

17:01 30/1/2013 - Πηγή: TVNea

DANCING TRIO με τουσ: ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ, NΑΝΤΙΑΜΠΟΥΛΕ, ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
guests:NATAσA KΑΛΟΓΡΙΔΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ, XΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ
Μοναδικές εκπλήξεις,αγαπημένη μουσική, δημοφιλείς guests και φυσικά πολύ χορό,φέρνει για τους τηλεθεατές το 12ο Live ή αλλιώς ο προημιτελικός του DANCING WITH THE STARS
III τηνΚυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Στην πρώτη τους εμφάνισηοι διαγωνιζόμενοι χορεύουν DISCO, κάτω από τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών. Στη δεύτερη όμως, συναγωνίζονταιστο DANCING TRIO! Αυτό σημαίνει πως τη χορογραφία θααποτελούν 3 άτομα! Έτσι θα παρακολουθήσετε τονΝίκο Αναδιώτη μαζί με την Αναστασία και Νάντια Μπουλέ, τη Λάουρα Νάργες μαζί μετον Γιάννη και τον Κώστα Μαρτάκη- που θα τραγουδήσει και το νέο του hit-, τον Ηλία Βρεττό μαζί με την Κλώντια - Άννα και τηνΕυγενία Μανωλίδου, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Παύλο και τη ΜατθίλδηΜαγγίρα!
Οι εκπλήξεις όμωςσυνεχίζονται. Αγαπημένοι guests από προηγούμενα DANCING WITH THE STARS και από το DANCING ON ICE, θα λάμψουν στη σκηνή του show την Κυριακή το βράδυ. ΗΑγγελική Ηλιάδη θα χορέψει το νέοτης τραγούδι, η Νατάσα Καλογρίδη θαξαναδοκιμάσει τις χορευτικές της ικανότητες και η Χριστίνα Παππά θα αποδείξει πως μπορεί να χορέψει το ίδιο καλά στοπαρκέ όσο και στον πάγο!
Μοναδικά happenings που για πρώτη φορά πραγματοποιούνταιστο show, λαμπεροί guests και εντυπωσιακές χορογραφίες, σας δίνουν ραντεβού τηνΚυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 21:00, στον πιο super προημιτελικό που είδατε ποτέ!
Keywords
Τυχαία Θέματα