Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει!

16:54 27/9/2012 - Πηγή: TVNea
Ο Απόλυτος Έλληνας Star επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα με ένα άκρως ανατρεπτικό και φιλόδοξο σχήμα! Μετά την περσινή του συνεργασία με Onirama και Ελένη Φουρέιρα, ο Σάκης Ρουβάς θα εμφανίζεται φέτος τον χειμώνα στο "S Club @Diogenis Studio", έχοντας στο πλάι του την καλύτερη μουσική παρέα: την λαϊκή Αγγελική Ηλιάδη
και τις pop-rock Μέλισσες, σε ένα σχήμα-φωτιά!

Η πρεμιέρα τοποθετείται την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ενώ χθες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η αφίσα του νυχτερινού κέντρου! Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες αφίσες που έχουμε δει, αφού απεικονίζει τον μοναδικό Σάκη Ρουβά να κρατά ένα μικρόφωνο. Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε να ακούσουμε τον ολοκαίνουριο δίσκο του τραγουδιστή, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση για τις εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά:
Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΜΑ,ΣΤΟ “S CLUB @ ΔΙΟΓΕΝΗΣ studio”
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗΚΑΙ ΤΟ POP ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ MEΛISSES
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
O Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας,δίνοντας για ακόμα μία χρονιά το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας ένα αισθησιακό θέαμαμε ερωτική προσέγγιση που θα μας παρασύρει σε ένα νέο ύφος διαδραστικής διασκέδασης.
Ο Σάκης Ρουβάς θα μας απογειώσει με ένα διαφορετικό performance στο S Club,
που εξελίσσεται σε ένα ατμοσφαιρικό live music cabaret,
μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και την ξεχωριστή φωνή της που θα παρουσιάσει το νέο της ρεπερτόριο,
και τις MEΛISSES με τον pop ρυθμό τους.
Στο “S Club @ Διογένης Studio” συμμετέχουν οι Courtney Parker, Victoria Taylor
και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου.
Το Διογένης Studio μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο cabaret, για να υποδεχθεί το S Clubκαι να παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό θέαμα, με θεατρική και ερωτική ατμόσφαιρα.Ο Σάκης Ρουβάς έρχεται να ανανεώσει για ακόμα μία φορά τη νυχτερινή διασκέδαση της πόληςμε ένα live show γεμάτο δημιουργικές ανατροπές, δίνοντας με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλιssesόλη τους τη θετική ενέργεια για την πιο δυνατή μουσική εμπειρία διασκέδασης.
Από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.Το S Club σας περιμένει. Είστε έτοιμοι?http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα