Γ. Πάριος: μπλεγμένος σε ληστεία-μυστήριο!

16:33 27/9/2012 - Πηγή: TVNea
Μία περίεργη ληστεία με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή Γιάννη Πάριο εξετάζει εδώ και 2 ημέρες η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, που εξέδωσε χθες η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ο οδηγός ενός οχήματος, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι συνεργάτης του δημοφιλούς τραγουδιστή, κατήγγειλε στην αστυνομία πως έπεσε θύμα ληστείας.

Ο άνθρωπος αυτός κατέθεσε στους αστυνομικούς πως πάνοπλοι κουκουλοφόροι του έκλεισαν το δρόμο, καθώς οδηγούσε στην Οδό Προμηθέως, στη Γλυφάδα και τον ανάγκασαν βίαια να τους παραδώσει χαρτοφύλακα, ο οποίος περιείχε χρηματικό ποσό αξίας 40.000 ευρώ!
Το "θύμα" δεν ανέφερε περαιτέρω πληροφορίες για το πού βρήκε τις 40.000 ευρώ, ωστόσο υπέδειξε ως σημείο της ληστείας ένα μέρος πολύ κοντά στο σπίτι του Γιάννη Πάριου.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μιλούν για ληστεία σε συνεργάτη του Γιάννη Πάριου, ο οποίος κατευθυνόταν προς το σπίτι του γνωστού ερμηνευτή για να του παραδώσει την αμοιβή του από την συναυλία που παραχώρησε ο τραγουδοποιός στα Γιάννενα, το βράδυ της Κυριακής. Η Ασφάλεια Αττικής ερευνά την υπόθεση, χωρίς να έχει συλλάβει κάποιον συγκεκριμένο δράστη. http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα