Ο προβληματισμός των εκδοτών του MEGA, το ερωτηματικό για Ψυχάρη και οι νέες μειώσεις μισθών - Σκέψεις Ευαγγελάτου για αποχώρηση από ΣΚΑΙ

10:16 29/10/2013 - Πηγή: TVNea
«Να ενισχύσουν το κανάλι ή να το αφήσουν να φυτοζωεί»; Σε αυτό το δίλημμα συμπυκνώνεται ο… Mega προβληματισμός των εκδοτών, λίγο μετά την ένεση ρευστότητας που χορήγησαν στο κανάλι με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου! Γνωρίζοντας ότι τα χρήματα που εισέρευσαν στα ταμεία του σταθμού δεν φθάνουν για να καλύψουν ούτε τις υποχρεώσεις του επόμενου εξαμήνου, οι μεγαλομέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν, αν επιθυμούν να διατηρήσουν «ζωντανό» και ισχυρό το brand name
που έχουν στα χέρια τους ή αν θα το αφήσουν να συρρικνωθεί.
Συνομιλητές, τόσο της οικογένειας Μπόμπολα όσο και της οικογένειας Βαρδινογιάννη, υποστηρίζουν ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν να προστατεύσουν το κύρος του μεγάλου καναλιού και παράλληλα προτίθενται να το ενισχύσουν για να παραμείνει leader στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Το μόνο ερωτηματικό – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – είναι η στάση που θα κρατήσει ο ΔΟΛ. Παρόλα αυτά, οι εργαζόμενοι με το πρόσχημα της κατάστασης στην αγορά δεν θα γλυτώσουν τον νέο γύρο περικοπών στους μισθούς τους! Η απόφαση είναι ειλημμένη και θα πλασαριστεί ως απάντηση στην αποφυγή απολύσεων!
Το ενδεχόμενο ακόμη και να εγκαταλείψει τον ΣΚΑΙ, λέγεται ότι εξετάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και αιτία φέρεται να είναι οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται καθημερινά να βγάλει την εκπομπή του! Η έλλειψη λινκ για να κάνει συνδέσεις, οι περιορισμοί που του επιβάλει η διοίκηση σχετικά με την επιλογή των καλεσμένων, δίνοντας προτεραιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ακόμη και οι απαγορεύσεις που υφίσταται στη χρήση των σχολιαστών του σταθμού… συνθέτουν το ασφυκτικό πλαίσιο που θέλει να αποτινάξει!
Στις εκπλήξεις όμως που επιφυλάσσουν οι ανατροπές στο κανάλι του Φαλήρου το προσεχές διάστημα, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Αυτιά να μετακινείται από το Σαββατοκύριακο, στην πρωινή καθημερινή ζώνη! Και το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου στη θέση της νεαρής Άννας Μπουσδούκου!
Με εξωστρέφεια αναμένεται να απαντήσει το MEGA στην είδηση της εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά και στην επικράτηση του ΑΝΤ1 που ακολούθησε, ανατρέποντας σχεδόν ακαριαία την ισοπαλία μεταξύ των δυο πρωινών! Έτσι, το μεγάλο κανάλι αναμένεται να «βγάλει» προς τα έξω – κυρίως μέσω συνεντεύξεων – το ζεύγος Κωστόπουλου – Μπαλατσινού για να προβάλλει τη δική του πρωινή πρόταση!

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»
Πηγή: enimerosi24
Keywords
Τυχαία Θέματα