Ο Γιάννης Στάνκογλου και η συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

13:17 23/11/2011 - Πηγή: TVNea
Ο 37χρονος ηθοποιός, που πέρυσι πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη εκπομπή του Mega «Το Νησί», είναι εδώ και 10 χρόνια παντρεμένος. Η 42χρονη παρουσιάστρια ρώτησε τον καλεσμένο της πώς έχει καταφέρει να κρατήσει τόσα χρόνια τον γάμο του ζωντανό: «Υπάρχει ασφάλεια και δύναμη μεταξύ μας. Είμαστε και στον ίδιο χώρο- εκείνη είναι σκηνοθέτης- και συζητάμε για τη δουλειά μας, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. (…) Μου κάνει σχόλια συνέχεια. Συνήθως μου λέει τα θετικά συνοπτικά και μετά μου λέει “ας πάμε τώρα στα αρνητικά”» απάντησε χαμογελώντας ο ίδιος. Αμέσως
μετά συνέχισε, λέγοντας: «Το να κρατήσεις μια σχέση ζωντανή τόσα χρόνια έχει να κάνει με το αν έχεις ερωτευτεί πραγματικά. Από εκεί και πέρα έγκειται στην εξέλιξη του καθενός μέσα στη σχέση και στο να μην εγκλωβίζεται κανείς σε αυτή. Δυσκολίες υπάρχουν».

Όταν η Ελένη Μενεγάκη του είπε πως είναι άλλο πράγμα να είναι ένα ζευγάρι μόνο του και άλλη κατάσταση όταν αποκτά παιδιά, εκείνος απάντησε: «Δυσκολίες υπάρχουν. Αλλά είδαμε ότι δώσαμε αξία σε αυτό που κάναμε. Θέλει πολλή δουλειά μια σχέση, θέλει να δίνεις αγώνα καθημερινά για να κρατήσει. (…) Υπάρχουν μέρες που δίνω εγώ περισσότερα και άλλες που δίνει η γυναίκα μου».

Πηγή: Yupi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα