Ο Δημήτρης Βλάχος μιλάει για όλα αποκλειστικά στο Tvnea

18:31 28/3/2011 - Πηγή: TVNea
O ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Βλάχος, έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του διασκεδαστικού "Πλάκα κάνεις" που απολαμβάνουμε παρέα με τον Σάββα Πούμπουρα κάθε Τετάρτη βράδυ στον ΑΝΤ1, μιλάει αποκλειστικά στα "Πρόσωπα" και στο Tvnea για όλα !!

- Δημήτρη μου αρχικά θέλω να μου πεις σε τι κατάσταση σε βρίσκω αυτές τις μέρες, τι κάνεις;
Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα του "Πλάκα κάνεις" και εκτός τηλεόρασης τρέχω αυτές τις μέρες με
ένα site που έχω ξεκινήσει στο Ίντερνετ, το οποίο ασχολείται με διάφορα accesorries ανδρικά και γυναικεία. Στο www.loca.gr μπορεί κάποιος να βρει από πολύ φθηνά πράγματα μέχρι πιο ακριβά ανάλογα δηλαδή με τις δυνατότητες του.

- Πολύ ωραία, για την εκπομπή πόσα επεισόδια έχετε γυρίσει;
Λογικά θα μας βγουν περίπου 16 με 18 επεισόδια, αλλά δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τον αριθμό γιατί αυτό έχει να κάνει με το μοντάζ και όπως καταλαβαίνεις γίνεται μία επιλογή από τις καλύτερες πλάκες που έχουν γίνει.

- Πώς προέκυψε η συγκεκριμένη πρόταση από το σταθμό για την παρουσίαση της εκπομπής;
Με φώναξαν ένα μεσημέρι στο κανάλι, στα γραφεία του σταθμού, και μου πρότειναν αυτό το concept. Μου άρεσε αμέσως μόλις το άκουσα και έτσι δέχτηκα!

- Αν και έχεις ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση στο παρελθόν στο Mad, την φοβήθηκες καθόλου την συγκεκριμένη πρόταση; Το πώς θα πάει δηλαδή;
Να σου πω την αλήθεια όχι. Μου άρεσε το concept της εκπομπής, δέχτηκα όπως σου είπα αμέσως και όλα καλά!

- Στα πρώτα γυρίσματα είχες καθόλου άγχος;
Κοίτα σε οποιαδήποτε δουλειά όταν ξεκινάς κάτι υπάρχει το δημιουργικό άγχος για το πως θα κυλήσει αυτό που πας να κάνεις. Ήδη από τις πρώτες μέρες πάντως καταλάβαμε ότι θα πήγαινε πολύ καλά αυτή η δουλειά και το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ!

- Βλέποντας τα πρώτα επεισόδια τώρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, όπως τα βλέπουμε και εμείς, σου αρέσει το αποτέλεσμα που βγαίνει;
Πάρα πολύ και το κυριότερο είναι ότι αρέσει στον κόσμο που το βλέπει! Ακούω δηλαδή πάρα πολύ θετικά σχόλια και να σου πω την αλήθεια δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό ως τώρα.

- Μπαίνεις στη διαδικασία δηλαδή να βλέπεις τα νούμερα, να διαβάζεις διάφορες κριτικές κλπ;
Τα νούμερα θέλοντας και μη τα μαθαίνω. Ακόμα και γω να μην μπω στο Ίντερνετ να τα κοιτάξω, θα τα ακούσω από την τηλεόραση γιατί έχουν βάλει πια τον κόσμο στο "τρυπάκι" να μαθαίνει για τα νούμερα και για το τι έκανε κάθε εκπομπή. Από την στιγμή πάντως που τα ποσοστά τηλεθέασης, αν είναι μονοψήφια ή διψήφια, αφορούν την συνέχεια μιας εκπομπής ή όχι είναι επόμενο να 'χεις μια περιέργεια να δεις πως πήγε. Αλλά αν εννοείς ότι ξυπνάω από νωρίς με το άγχος να δω τι έγινε, τι κάναμε κλπ, όχι δεν το κάνω...

- Όπως έχω μάθει υπάρχει η προοπτική να γυρίσετε και νέο κύκλο επεισοδίων για την επόμενη σεζόν...
Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη κάτι τέτοιο με τον σταθμό, αν και τα πρώτα δείγματα αυτό έχουν δείξει. Επειδή δηλαδή αρέσει στον κόσμο και πάει πολύ καλά στα νούμερα, ειδικά στα νεανικά κ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Βλάχος, Tvnea,dimitris vlachos, Tvnea