EuroneaDaily: Τι ψηφίζουν οι Fan;

18:31 28/3/2011 - Πηγή: TVNea
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΤVNEA
Τα στοιχήματα για τη φετινή Eurovision δίνουν και παίρνουν. Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει φωτιά και μέχρι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση φέρνουν τη Γαλλία και τον Amaury Vassili, με το τραγούδι "Sognu". Στη δεύτερη θέση έρχεται η Εστονία, ενώ την τελική τριάδα ολοκληρώνει η Αγγλία με το συγκρότημα "Blue". Η Ελλάδα έρχεται σήμερα στη θέση 25. Το esctoday.com
πραγματοποίησε μια μεγάλη ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν περίπου 70.000 ψηφοφόροι. Oι θαυμαστές του διαγωνισμού τι ψηφίζουν; Υπάρχει διαφορά στο νικητήριο τραγούδι; Περνάει η Ελλάδα στον τελικό;Αν θες να δείς τι ψηφίζουν οι fan του θεσμού, τότε κάνε κλικ.... Σύμφωνα με τους Fan, οι χώρες που περνάνε στον τελικό είναι:
 1ος ημιτελικός: Αρμενία, Γεωργία, Ελλάδα, Κροατία, Νορβηγία, Πολονία, Ρωσία, Τουρκία και Ουγγαρία2ος ημιτελικός: Βοσνία-Ερζεγοβήνη, Δανία, Εστονία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ολλανδία, Αυστρία, Ρουμανία, Σουηδία και Σλοβενία
Για το νικητή του διαγωνισμού τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο. Ακούγεται πως 2 Big χώρες θα είναι στο Top5, ενώ οι υπόλοιπες 3 θέσεις θα είναι απο άλλες χώρες. Όλα πάντως δίχνουν πως η Ελλάδα θα περάσει στον τελικό, ωστόσο θα παλέψει σκληρά για μια καλή θέση. Επίσης φένεται, πως μετά τη Γερμανία, άλλη μία χώρα απο τις Βig 4 θα παρει το τρόπαιο μαζί της...Η Γαλλία!
Για να δούμε...

Και μην ξεχνάς , καθημερινή ενημέρωση για το θέμα ΕUROVISIOΝ 2011 εδώ στο Tv nea μέσα από την καθημερινή και νέα στήλη  Εuronea Daily με ολόκληρη την ομάδα του Tv nea, τους ανταποκριτές μας στην Γερμανία και τον Τάσο Ριζόπουλο. 
Keywords
Τυχαία Θέματα
EuroneaDaily, Fan,